Melyk a leghatásosabb diéta, fogyni vágyóknak? Mi alapján választanak az emberek?
HAtékony ha tudja értelmezni a könyvet. Jah, hogy a Sárga Kapszula szó alatt egy gyógyszerre gondolt és nem egy könyvre akkor sajnálom
Egyébként már lassan én is 40% alatt leszek :D
Az egy társadalompszichológiai kérdés, hogy mi alapján választanak diétát a fogynivágyók.
A legtöbb nő valószínűleg a pillanatnyilag éppen a kezében tartott szennylap (értsd trendi csajos újság vagy magazin) véletlenszerű, értelmetlen cikkei alapján, a férfiakról fogalmam sincs. Mivel pasik is nyomatnak 90 napos diétát.. bár szerintem őket inkább megfogja a dietetikához igazodó testépítő, sportolói szálkásítás (azaz többen olvasnak férfia közül Sárgakapszulát, szerintem) :D
Ez nem okosság kérdése. Aki csak úgy tud kommunikálni, hogy anyázik, ha valami nem tetszik neki... az szellemileg nagyon visszamaradott.
Jah, jól mondod.. vannak nálad okosabb 12 évesek. Mert egy normális, értelmes ember nem ír ilyeneket.. de majd kinövöd, talán... :) (kutyából nem lesz szalonna).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!