Hogy lehetne laposabb a hasam?
Figyelt kérdés
nem vagyok kövér söt.. 170 cm hez 55 kg paszol.De amikor sokat eszem például vagy iszom egyböl megnö a hasam.. amikor felkelek akkor meg olyan lapos egyenes mint némeik sztárnak.Mit tudnék csinálni hogy napközbe ne nöjjön meg a hasam ? figyelek mit eszem mindig a mennyiségre is.Csak egy baj van neheze birom megállni hogy pl:reggelizek és eszek vmit és mikor megettem egyböl éhes vagyok még mindig és megint eszem:SIrjatok tippeket elöre is köszönöm2008. júl. 29. 18:05
1/3 anonim válasza:
Aprózd el a napi étkezéseidet 6-7 alkalomra, tehát kicsit egyél 2-2,5 óránként.
2/3 anonim válasza:
És mozogj sokat!A futás a legjobb, rádaásul boldogsághormonokat szabadít fel:) Egy kis zenével tökéletes:), vagy csinálj hasizomgyakorlatokat, bár az magában nem elég.Menj el esetleg úszni, tornázz, de az étrendedre is fogyelj.Ne egyél puffasztó kajákat, mert gondolom azoktól "nől meg"!
Sok szerencsét:):)
3/3 anonim válasza:
Ha kidudorodik a hasad evés/ivás után, az azt jelenti, hogy gyöngék a hasizmaid. Gyúrj rájuk sokat és akkor mindig lapos lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!