Hogyan lehetne laposabb a hasam?
Alapvetően vékony vagyok. Február óta úszok, futok és gyúrok hasra-hátra. A probléma az, hogy hiába izmos a hasam még mindig van felette babaháj (vagy minek hívják) ami eltakarja. Ha befeszítem érzem a kockáim, de sajna így nem látni semmit.
Az étrendemen nem tudom mit kéne megváltoztatni. Csak reggelire eszek kenyeret, napközbe sovány húst és zöldséget, gyümölcsöt eszek!
Kérlek segítsetek! Megfog maradni a babaháj vagy ezzel is lehet mit kezdeni?
Előre is köszönöm a válaszokat!
21/L
most jönnek majd az idióta kommentek,hogy soha többé ne egyél se kenyeret,se gyümölcsöt,mert tele van szénhidráttal,ezekre még véletlenül se hallgass!
két variáció jut eszembe, az egyikben én is benne voltam. én is elkezdtem sportolni tavaly nyáron, és az étkezésemet is megreformáltam. de mivel mindenkinek más az alkata,más a felépítése, csodálkoztam,hogy barátnőmnek 3 hónap után olyan lapos hasa volt,hogy fát lehetett vágni rajta, nekem meg az 5.hónap után kezdett ez a babaháj "eltűnni",nyilván az is közrejátszhatott ebben,hogy én heti 3szor edzettem másfél órát,ő pedig minden nap,mert volt ideje és kedve. szóval lehet,hogy neked is egy kicsit több idő kell az eredményhez! én is vékonyka voltam, de érdekes módon ez a babaháj ott volt.
a másik variáció pedig az lehet,hogy "bebeszéled" magadnak,hogy ott az a háj,és közben semmi nincs már ott,csak te látod még mindig úgy! :D
Nem beszélem be, tényleg ott van! :)
A szüleim szerint a családba mindenkinek van, mert ilyen az alkatunk. Nem fogok belebetegedni ha ott marad, de ha el lehet tüntetni akkor keresek rá megoldást! :)
Amúgy lehet, hogy tényleg csak idő kérdése. Durván 3 és fél hónapja edzek. Heti 1 úszok, ha tudok akkor minden este futok, ha nem akkor pedig otthon edzek.
Az étkezésemen nem nagyon akarok változtatni, mert érzem, hogy szükségem van a napi 1-2 szelet kenyérre, a tisztességes ebédre és a könnyű vacsorára. :)
Köszönöm a választ! :)
haspréssel
amágy énis futni szoktam,de a combom meg a seggem még mindig pont ugyanolyan hájas,undoritó mint amilyen volt,a vádlim viszont tiszta izom
és régebben is lapos hasat akartam,ezért mindennap felüléseztem,és én is éreztem,hogy a hasam már kockás és tiszta izom,de a háj mér mindig ott volt felette és azzal nem tudtam micsinálni.
a hasprést meg mindenki mondja hogy milyen jó,de hogy hogy kell,azt mlg mindig nem tudom és ha rágóglizok hogy hasprés,kilök egy csomó cuccost és nem tudom hogy melyiket kell csinálni hogy lapos hasam legyen xs
13L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!