Striák? Mit kezdhetek velük?
Figyelt kérdés
16 éves fiú vagyok, mindig is túlsúllyal küzdöttem, de mostanra elegem van ebből. A dolog annyira elfajult, hogy a hasam oldalán és a combom belső részén striák jelentek meg. Nemrég kezdtem el fogyókúrázni, valami változás ezeken tapasztalható lesz idővel?2014. máj. 25. 18:48
1/4 anonim válasza:
A fogyókúrát felejtsd el!
Rendszeres testmozgás+ diéta és rendben leszel.
Ajánlott a Sárga Kapszula c. könyv elolvasása.
2/4 anonim válasza:
Striák kifehérednek, és örökre megmaradnak.
3/4 anonim válasza:
Ne pánikolj. Idővel el fognak halványodni, persze ha eltűnik a felesleg. Meglesznek, de pár év múlva már keresni kell majd őket hogy megtaláld.
4/4 anonim válasza:
Bírom ezt a sok birkát ,akik a sárga kapszulával jönnek folyamatosan.. Igen ha mozogsz ,és nem zabálsz annyit ,akkor fogyni fogsz. Szerintem ez teljesen logikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!