60 centis derekú modellalkat?
19 éves lány vagyok, Pesten élek és modellkedem. Vagyis modellkednék, ha jók lennének a méreteim.
Ált. sulis koromban meg a gimnázium elején is gebe alkatom volt, viszont gimi 2., 3. évében elkezdtem asszonyosodni. :D Tisztában vagyok vele, hogy mi néz ki jól és mi nem, és azt is tudom, hogy most sokkal jobban nézek ki, mint mikor nádszálvékony voltam. Ezekkel a drasztikus méretkövetelményekkel sem értek egyet, de ez van. És szerencsére olyan arccal születtem, amivel elég sok mindent lehetne kezdeni a modell szakmában és elég magas meg vékony is vagyok, de sajnos nem elég vékony ahhoz, hogy jól fizető munkákat kapjak, vagy egyáltalán, hogy kapjak munkát.
64cm-s derékből kéne 62cm-est facsarni, de persze a 60 lenne a tökéletes, de szerintem azt nem lehet kihozni az alkatomból. A csípőből is kéne csökkenteni, de a derék az fontosabb, meg ha megy derékből, akkor csípőből is fog.
SEGÍTSETEK, mert elég egészségesen élek (egészséges kaja, mozgás), de ennél lejjebb nem tudom vinni, pedig lehetne, mert érzem, hogy nemcsak csont és bőr vagyok. Hogy lehetne ezen a néhány centin változtatni és azt a maradék zsírmennyiséget eltüntetni??? Válaszokat előre is köszönöm, meg, hogy elolvastátok a problémámat. :)
Többieknek köszönöm a válaszokat!!
A fűzőn én is nagyon gondolkodtam, de sajnos a jó minőségű fűzők, meg azok, amelyek használnak is nem valami olcsóak. De lehet megérné befektetni rá. :)
Szerintem keress egy személyi edzőt, ő talán tudna segíteni, de lehet, hogy genetika kérdése csak, akkor meg nem tudsz mit tenni.
Én nem túl aktívan, de sportolok és sokat is eszem, de a derekam csak 58 cm, szóval nálam biztos genetika
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!