Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mennyi ehez az ideális modella...

Mennyi ehez az ideális modellalkat?

Figyelt kérdés
162 cm vagyok.52 kg.13/L.mennyivel lennek modellalkat?izmos vekony hasat feneket combot szeretenk?!!

2014. jan. 23. 17:55
 1/2 anonim ***** válasza:
162 cm nagyon kevés ahhoz, hogy modell legyél, bár még biztos fogsz nőni.
2014. jan. 23. 18:04
 2/2 anonim ***** válasza:

A modellkedésben nem a kilók hanem a centik számítanak.

A varázslatos 90-60-90(mell-derék-csípő). A modellalkatban a legfontosabb hogy a csípőd ne haladja meg a 90 centit mert akkor külföldi piacon nehezen fogsz munkát kapni ezt nézik a legszigorúbban a csípő és derék mérete már szabadabban mozog. Nem tudom hogy meddig fogsz még nőni de a jelenlegi testmagasságod nem alkalmas a modellkedéshez az ideális magasság 176 és 178 centi körül mozog az ügynökségek ezt szeretik a legjobban a minimális magasság a 174 míg a maximális 182 centi a papírforma szerint.

Ja és még valami egy karakteres de ugyanakkor jól alakítható arcodnak kell lennie.(Ha valaki modell nem feltétlenül szép és ha valaki szép nem feltétlenül alkalmas modellnek csak hogy minden tévképzetet tisztázzunk)

Remélem segítettem (:

2014. júl. 24. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!