Január végéig szeretnék 7-8 kilót leadni. Milyen diétával tudnám ezt elérni?
Lehet valaki zsíros, normális BMI -val is.
A BMI egy baromság !
Ha nem sportol, nincs izomtömege, esetleg még a csontozata is könnyű, símán lehet zsíros ilyen testsúly mellett is.
Szedj föl valami izmot, mert az ember formáját, alakját az izomzata adja, nem a zsír. Azt bizony csak ott cipeled magadon feleslegesen. És csúnya is.
A futás nem lesz jó neked, teljes testre kell edzened, konditeremben.
Jártam konditerembe tavaly, de nem volt jó, iszonyat gyorsan elkezdtem izmosodni, az edzőm meg is jegyezte, hogy sok sportoló szeretne ilyen könnyen izmosodó testet. De mivel nekem nem a hatalmas izomzat növekedés, hanem a fogyás volt a célom, 2 hónap után abbahagytam. Kockás hassal és karbehajlításkor igen látványos bicepsszel és tricepsszel. Azt hittem, elsírom magam, mert nagyon nem ezt akartam. Ezért gondoltam a futásra.
De még mindig nem kaptam tőletek valamilyen bevált diétát. :(
A kalória számolás, mondjuk napi 1200 kcal és 140 g ch megfelelő lehet, másfél hónap alatt, heti 2 zsírégető 2 alakformáló tornával nagyon eredményes lehet!
Bármit is választasz, kitartást kívánok hozzá! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!