Január végéig szeretnék 7-8 kilót leadni. Milyen diétával tudnám ezt elérni?
én pl nem hiszek az ilyen fogyókúrás cutykokban...
én egy hónap alatt ledobtam 5 kilot!!! nem diéta, nem minden baromság...
egyszerűen betartottam a napi három kajálást és nem ettem annyit! :)
1.: köszönöm a tippet, de sajnos tudom magamról, hogy csak úgy tudom megállni, hogy ne vigyem túlzásba az evést, ha valamilyen diétát követve étkezem. Csak az a baj, hogy amit eddig próbáltam, vagy nem volt hatásos (90 napos), vagy kidőltem az éhségtől (az a 2 hetes diéta, most nem tudom mi a neve)
2.: tudom, hogy a BMI szerinte nem 59 kg az ideális súlyom, viszont én 59-60 kg-osan éreztem magam legjobban a bőrömben, és nekem csak ez számít.
hülye vagy??
igy normális testalaktú vagy mi akarsz lenni pálcika??
ha pálcika akarsz lenni akkor a 69 helyett inkább 40kg legyél
22:40:
mint már írtam, azért szeretnék fogyni, hogy jól érezzem magam a bőrömben. :) Egyébként lehet, hogy ideális a 70 kg, viszont van "oldalhájam", a lábaim sem szép vékonyak, és ha ülök, rálóg a pocim a nadrágra.. Szóval nem az számít, hogy hány kg valaki.
22:43
Olvasd el, amit 1-gyel fentebb írtam...
23:08
Előszöris köszönöm az újabb válaszodat. :) Szóval tudom én, hogy a heti 1 kg súlyvesztés a normális, csak az a baj, hogy ha nem látok legalább az elején gyors eredményt, akkor hajlamos vagyok feladni. Egyébként ha heti 1 kg-os fogyást veszünk alapul, január végéig akkor is meglenne legalább a kb. 5 kg. :) Egyébként kenyeret évek óta nem eszem, ha nagy ritkán mégis, akkor teljes kiőrlésűt. Cukros dolgokat pedig csak nagyon ritkán. Szóval valami jól bevált diétára lenne szükségem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!