Melyik étel jobb?
a Rizsfelfújt - nagyon kevés lekvárral
vagy
a Virslis tejszínes ( virslipörkölt alap ) tészta
egyikből se egy fazékkal akarok enni csak egy fél adagot ebédre ezen kivül csak viz meg gyümölcs egész nap
melyik jobb szerintetek?
és ne irjátok hogy egyik se vagy egy harmadik kaját- köszi
egy két válaszolonak asszem nem volt világos , a mi családunkba nem ugy van hogy anyám külön ad pénzt hogy vegyek magamnak kaját és fözzem meg magamnak ,
elmondja itthon mihez van kaja és eldöntsük mi legyen ezeket mondta mert van megkezdve rizs meg van itthon darált hús meg virsli is van megkezdve - és mi nem pazarlunk mint eggyesek
ezért nem értem miért nem tudnak eggyesek a kérdésemre válaszolni -.- nah ők a hülyék
én is ennék mindennap csirkemellet mert szeretem de ha arra épp nincs lehetőség be kell érni mással
és nem fogyni szeretnék hanem szinten tartani magam 52 kg vagyok
Elnézést hogy a kérdésedből nem jöttem rá az egész életedre, de én már csak ilyen hülye vagyok.
Amúgy még annyit megpróbálhatsz hogy megpróbálod rávenni a családtagokat hogy ők is egyenek egészségesen. Érvelj, győzd meg esetleg manipuláld őket, Keress finom recepteket egészséges kajákról amit ők is szívesen ennének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!