Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Melyik étel jobb?

Melyik étel jobb?

Figyelt kérdés

a Rizsfelfújt - nagyon kevés lekvárral

vagy

a Virslis tejszínes ( virslipörkölt alap ) tészta

egyikből se egy fazékkal akarok enni csak egy fél adagot ebédre ezen kivül csak viz meg gyümölcs egész nap

melyik jobb szerintetek?

és ne irjátok hogy egyik se vagy egy harmadik kaját- köszi

2014. máj. 23. 17:53
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

egy két válaszolonak asszem nem volt világos , a mi családunkba nem ugy van hogy anyám külön ad pénzt hogy vegyek magamnak kaját és fözzem meg magamnak ,

elmondja itthon mihez van kaja és eldöntsük mi legyen ezeket mondta mert van megkezdve rizs meg van itthon darált hús meg virsli is van megkezdve - és mi nem pazarlunk mint eggyesek

ezért nem értem miért nem tudnak eggyesek a kérdésemre válaszolni -.- nah ők a hülyék

én is ennék mindennap csirkemellet mert szeretem de ha arra épp nincs lehetőség be kell érni mással

és nem fogyni szeretnék hanem szinten tartani magam 52 kg vagyok

2014. máj. 23. 18:44
 12/15 anonim ***** válasza:

Elnézést hogy a kérdésedből nem jöttem rá az egész életedre, de én már csak ilyen hülye vagyok.

Amúgy még annyit megpróbálhatsz hogy megpróbálod rávenni a családtagokat hogy ők is egyenek egészségesen. Érvelj, győzd meg esetleg manipuláld őket, Keress finom recepteket egészséges kajákról amit ők is szívesen ennének.

2014. máj. 23. 19:09
 13/15 A kérdező kommentje:
2 bátyám van ez az ő esetükbe nem nagyon lehetséges
2014. máj. 23. 19:13
 14/15 anonim ***** válasza:
Egyél virslipörköltet tészta nélkül, zöldségekkel. Az még csak akad otthon és akkor nem kell fél adagnál megállnod, hanem ehetsz egy egészet.
2014. máj. 23. 19:53
 15/15 anonim ***** válasza:
Vedd rá a két bátyádat hogy kezdjen el kondizni :D utána még ők fogják kérni hogy csirkemell stb legyen
2014. máj. 23. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!