Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Melyik étel jobb?

Melyik étel jobb?

Figyelt kérdés

a Rizsfelfújt - nagyon kevés lekvárral

vagy

a Virslis tejszínes ( virslipörkölt alap ) tészta

egyikből se egy fazékkal akarok enni csak egy fél adagot ebédre ezen kivül csak viz meg gyümölcs egész nap

melyik jobb szerintetek?

és ne irjátok hogy egyik se vagy egy harmadik kaját- köszi

2014. máj. 23. 17:53
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Eleve rosszul csinálod hogy víz+gyümölcs,de gondolom úgy is hiába beszélek neked úgy hogy nem is fárasztom magam vele.
2014. máj. 23. 18:01
 2/15 anonim ***** válasza:
Márpedig egyik se az igazi, de inkább a rizsfelfújt... Voltaképpen azt én is megenném néhanapján, teszem is :) A fogyásban nem segít, de nem lehet minden tökéletes.
2014. máj. 23. 18:09
 3/15 anonim ***** válasza:

Azt írok amit akarok. Mind a kettő gáz. Tehát egyiket se, inkább írok egy harmadikat :)

Csirkemell, gyümölcs helyett meg zöldség.

A víz az telitalálat viszont.

Szívesen :D

2014. máj. 23. 18:13
 4/15 anonim ***** válasza:
Ó, a gyümölcsöt nem is láttam. Nos, akármit is választasz, szénhidrátdomináns napod lesz, ami nem a legszerencsésebb (a rizsfelfújttal még nagyon cukros is).
2014. máj. 23. 18:16
 5/15 A kérdező kommentje:

a gyümölcs alatt 2 banánt értek :D

csirkemellet meg vasárnap eszünk

vagy még harmadik lehetőség a milánói makaróni

2014. máj. 23. 18:19
 6/15 A kérdező kommentje:
és azért ezek jöhetnek csak szoba mert 5 tagú a családunk és én fogyokúrázok csak és anya meg nem mindennap csinál külön nekem kaját ezért olyan kell amit a többiek is szeretnek és nincs is annyi pénzünk hogy 6 fajta legyen
2014. máj. 23. 18:21
 7/15 anonim ***** válasza:
Amúgy nem tudom, hogy minek koplalni annak aki fogyni akar. Sokkal hatásosabb ha soványhúst+zöldséget eszel és vizet iszol. Esetleg tojás úgy hogy a sárgája nélkül. Ennyi kell csak kb és csodákra képes, csak sok degenerált ezt nem fogja fel. A lényeg, hogy a szénhidrátot kell lecsökkenteni és sok fehérjét+zöldséget enni. Nem kell semmi csodadiéta, csalónap meg koplalás csak ennyi az egész. Bár ehhez azért akarat erő is kell ami hiányzik a legtöbb emberből. Az a baj hogy a legtöbb ember kib*szottul segghülye.
2014. máj. 23. 18:25
 8/15 anonim ***** válasza:
Így kicsit más a helyzet viszont te is megtanulhatsz főzni ilyen alapvetőbb dolgokat. Árban meg nem jössz ki rosszabbul fél kiló csirkemell kb 800ft+zöldség nt mennyi de nem egy egetrengető, egy napi adagod kijön kb 1000ft-ból vagy még kevesebből attól függ mennyire van szükséged, de a lényeg hogy szemétkajából is megeszik még nagyobb összeget a legtöbb ember.
2014. máj. 23. 18:28
 9/15 anonim ***** válasza:
Neünk is 5 tagú a családunk, de én csináltam magamnak mindig amikor fogyóztam. Ha neked lennék azt enném amelyiket csak megkívánod. Egy nap nem oszt nem szoroz. :D Higgy nekem. Én heti egy nap "bűnözést" engedtem magamnak, de az a nap igazán bűnözős volt. Nos, mégis sikerült leadnom fél év alatt az összes felesleges 10+-os kilóimat.
2014. máj. 23. 18:34
 10/15 anonim ***** válasza:

Márpedig a csirkemell baromi drága, elkölteném a napi ételpénzemet és csak egy rendesebb reggelinél tartanék... Az olajos mag és a magliszt se olyan olcsó, de legalább kalória van benne és laktat.

Kérdező, legalább reggelire vagy vacsorára ehetnél pl. rántottát némi zöldséggel, nem drága, de komplett fehérje (OK, pár tojás még kevés a rendes fehérjebevitelhez, de némi gyümölcsnél jobb)...

S ha az ember kevés szénhidrátot eszik (ami a kérdező esetében pont nem igaz), sok zsírt is lehet enni, az is laktat, bár nem mindenki bírja ugyanannyira.

2014. máj. 23. 18:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!