Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan lehet tartosan fogyni...

Hogyan lehet tartosan fogyni hogy tobbe ne legyek dagadek?

Figyelt kérdés
Gondolom nem kell orokke figyelgetni minden kajat? VAgy elhetek orokre ebben a bortonben?
2014. máj. 22. 15:40
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Nem egoizmus az szerintem, hogy arra utaltak teremtsd meg a szükséges egzisztenciát is ahhoz, hogy egészségesen élhess.
2014. máj. 22. 19:28
 22/27 anonim ***** válasza:

Csak tudod írni kéne megtanulni. Fogyatékos -_-

Én király vagyok, az okos emberek a tanácsadók, az ilyenek meg mint a szolgák. Nem, nem vagyok egoista. Ez tömény önbizalom!

16 már elmúltál, én 12 vagyok. Sokan dicsértek már meg, köztük pl rosszkislány képet kért tőlem amit vasárnap meg is kap. A semmiből is fel lehet állni, csak tenni kell érte. Na ez neked pont nem fog menni. Mi lenne cóla helyett vizet innátok? Mi lenne ha kevesebbet használnátok az áramot, ne ülj fölöslegesen a gép előtt, kapcsold ki.A villanyt ne hagyjátok égve. Mi lenne ha megtanulnál írni? Na mi?

2014. máj. 23. 17:35
 23/27 A kérdező kommentje:
Ez mar nevetseges :D
2014. máj. 24. 00:00
 24/27 anonim ***** válasza:
Rosszkislany majd csak akkor dicserget ha kezzel foghato bizonyitekot kap arrol h te, 12 evesen mar egy kigyurt allat vagy.. vagy legalabbis valami hasonlo :D
2014. máj. 24. 04:00
 25/27 anonim ***** válasza:
Nem mondtam, hogy kigyúrt állat vagyok :D saját súllyal nem is leszek. Csak tudod, én tudom mit csinálok, elolvastam 2 könyvet, elolvastam rengeteg oldalt több féle témába, és 12 évesen többet tudok mint ez a dagadék. De most komolyan, a diéta mióta börtön? Ha koplalsz az. Vagy ha csak ugyan azt eszed. Akkor börtön
2014. máj. 24. 08:35
 26/27 anonim ***** válasza:

Egyébként kérdező, látod? Még éjfélkor is gépeztél...

Tehát ha edzenél is nem lenne meg a 8 óra alvásod, és a tested nem tudna pihenni

2014. máj. 24. 08:37
 27/27 anonim ***** válasza:

De cseszegetős vagy! Mi a horoszkópod?

Ja és egyébként az adataid? cm/kg?

2014. máj. 24. 10:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!