Combról hogyan lehet gyorsan de tartósan le fogyni?
Szerintem a legjobb rá a konditeremben a nyitogató-tárogató gép, ha erre nincs lehetőséged, akkor feküdj hátra és csináld ugyanezt az eljárást, csak többet értelemszerűen.
Ezenkivül a futás is jó, hiszen az mindent megmozgat, vagy letámaszkodsz a földre a könyököddel és az alkaroddal és az egyik lábadat emelgeted különféle irányokba (fölfele nyújtva, fölfele hajlítva, oldalra, keresztbe) majd csere
Semmiképp se csinálj rá konditermi edzést, azzal csak erősíted és növeled az izmokat amitől még vastagodhat is a combod ahelyett hogy égne a zsír.
Mindenképp csak a saját testsúlyoddal dolgozz és minél hosszabb távon.
Ha megnézed az atlétikai futószámokat rögtön tudni fogod mit kell csinálni.
5 ezer és 10 ezer méteren már nagyon vékonyak a sportolók.
Tehát alacsony izommunkával dolgozz sokáig például lassú vagy közepes iramban kocogj egyre hosszabb és hosszabb távon.
Most úgyis jön a jó idő:-)
nekem nem vastagodott tőle a combom :)
kevés súllyal csináltam, és sokat (kb 100) ami ugye bár a szálkásításra jó, nem a bazi nagy izom növelésre. Egyébként amikor tűnik el a zsír(testmozgással), akkor izommá alakul :))
Teljesen eltűnt viszonylag rövid időn belül a belső combom közötti zsírocska és szép feszes lett:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!