Nagyon lelassult az emesztesem a fogyokura miatt. Mit tegyek hogy ez helyrealljon?
Figyelt kérdés
amiota az eszemet tudom fogyozok. de sajnos egy ideje azt vettem eszre h sohasincs ehseg erzetem. ha 2 napig nem kajalok akkor sincs. viszont napi 1x eszem hogy azert ne ajuljak el az uton. emiatt sajnos szekletem se nagyon van ezert hashajtos teakat iszom...megsem fogyok egy ideje egy kgt sem.mit tegyek? de nem szeretnem azt a valaszt adni hogy naponta tobbszori etkezes mert akkor egybol 10kg jonne ram. mert soha nem tudtam naponta tobbszor enni...2009. dec. 29. 16:27
11/18 anonim válasza:
jól sejtettem hogy rá kell kérdeznem hány kg vagy. szóval remélem te is tudod hogy többet nem kéne fogynod csak normálisan táplálkozni, hogy helyreálljon újra minden.
első voltam
12/18 A kérdező kommentje:
ha ez mar tenyleg anorexia...de nem hiszem mert korulottem senkinek nem tunt fel s en sem erzem annak mert alapbol nem vagyok vekony testalkatu:(sajnos...
2009. dec. 29. 19:22
13/18 anonim válasza:
el kell fogadni az alkatodat, van, akinek a lába vastag, van, akinek nagy a melle, széles a válla, neked a popód formásabb (nem tudom elképzelni, hogy nagy lenne, mert egy nagy segg 45 kg zsírból áll minimum, és hát te egyben vagy annyi) . Szóval fogadd el magadat olyannak, amilyen vagy, egyedi és biztos, hogy sokak szemében szép. Ne fogyózz, mert az alkat attól nem fog megváltozni, csak a lélek megy tönkre:(
14/18 A kérdező kommentje:
sajnos az mar tonkrement:( azaz tonkretettek...s a testem sem hiszem h sokaig birja mar:((((
2009. dec. 30. 19:33
15/18 maundrel válasza:
"Az alacsony kalória bevitelen alapuló fogyókúrák lassítják az anyagcserédet
Akár 20-50%-kal is. A szervezeted így védekezik az „éhezés” ellen. A lassú anyagcserénél pedig már az alacsony kalória is sok lehet. Ezért van az, hogy a fogyni vágyó hamar eléri azt az állapotot, amikor már alig eszik, és mégsem tud fogyni. És ezért olyan piszok nehéz lefogyni az utolsó 5-10 kilót is."
forrás: [link]
16/18 anonim válasza:
A hashajtókat dobd a kukába, amíg nem késő és nem szokik hozzá a szervezeted. Egy idő után csak azzal fogsz tudni nagyvécézni, ha nem hagyod abba most...igyál sok folyadékot, természetesen nem kólát, hanem vizet. Egyél sok zöldséget és gyümölcsöt, mellette sportolj, mert a mozgás nagyon jó a bélműködésre.
17/18 anonim válasza:
Menj el seggátültetésre te okos ha kerek a feneked. A pasik imádják, te meg kinyírod magad azért, hogy ne legyen olyan?
18/18 anonim válasza:
Nem szereted, hogy kerek a feneked? Szerinted kit néznek meg jobban a férfiak. Egy kerek fenekűt, vagy egy laposat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!