Mennyire hízlal egy ilyen jellegű házilag készített keksz?
nem kiloszám szeretném enni hanem napi 2-3 db-ot
Amit készítettem az egy zabpelyhez kokuszos fahéjas keksz.
Leírom a hozzávalóit hogy tudjátok kb mi van benne: zabpehely , teljes kiörlésű liszt , fahéj , kokuszreszelék , méz , margarin , sütőpor,natúr joghurt , tojás
mi a véleményetek róla?
Már rosszul kezded... "bemennék a boltba"... egy kiéhezett valaki nem bemegy a boltba, hanem beront!
Beesik... és vadul kutatja az occsóbb, ám de mégis üsse mán meg a 60%os aszalt barackos étcsokit :D
Ezért nem szabad éhesen vásárolni menni :D
Olyankor én is össze-vissza veszek mindent, ami nem is kell.
Azt nem értem, hogy a boltban vásárolt étcsoki miért rosszabb, mint egy olyan süti, aminek minden hozzávalóját a boltból kell megvenni? :D
Étcsokitól biztosan nem 'híznál'. Nem is arról van inkább szó, hogy mennyit eszel, hanem hogy MIT. És az étcsoki bizony minőségibb, mint mondjuk a tejes Milka...
Pár éve még lényegesen rosszabbul étkeztem, mint mostanság és arra a kérdésre, hogy 'Mit veszünk?' mindig azt válaszoltam, hogy 'Mindenféle jót!' :DDDDD Ez persze nem jelentett közel sem egészségeset..
Szerencsére sosem voltam elhízott.
De az igaz, hogy éhesen nagy hiba vásárolni menni.. anyagilag is, meg hát az egészségünk szempontjából is :D
Álljunk csak meg egy másodperecre!
Mi a baj szegény 3. válaszolóval? 81%-os mindig jókat ír.
Ha képes voltál kiszámolni hogy 2 komment + 1-et te írtál a 3. válaszoló pedig én voltam, akkor meg elmégy tudod hová.
Mert én itt írom neked a minőséget, a jót, segítek hogy kiszűrd azt amit gyanútlanul megeszel miközben szemét, és még én kapnék beszólást.
Persze ez csak feltételezés, ha a 4. író lenne a 3. válaszoló (konkrétan én).
Ha a 81%-os az akkor tényleg ejnye bejnye, a mániákus :D
Itt egy liszt nélküli cookies recept:
30 dkg zabpehely, 1 tk sütőpor , 1 tk fahéj, kis szerecsendió, 0,5 tk só, 1 tojás, 25 dkg vaj, 2 bögre barna cukor, 1 vaníliás cukor,, dió, mandula, csokidarabkák, mazsola, szárított gyümölcs, kókuszreszelék.
Sütőpapírra kis halmokat teszünk és megsütjük 170 fokon.
Azt nem mondom, h ez a tökéletes szuper egészséges recept. Én nem fogyókúra miatt, hanem azért szoktam készíteni mert finom, de egynek talán jó.
Hát ha egy kocka étcsoki hizlal, akkor bármilyen sütiből is hizlal annyira napi 2-3 db :)
Egyébként hogyan hizlalna, ha egyébként nem eszel annyit, amitől hízni lehetne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!