Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Gyorsan felszedett kilókat...

Gyorsan felszedett kilókat gyorsan le is lehet adni?

Figyelt kérdés
a történet szerintem ismerős :) karácsony 3-4 nap 3-4 kiló plussz... a kérdés az az hogy ezek a kilók ugyan azok amiket nagy nehézség árán 3-4 hónap alatt leadtam, vagy ezeket most kb egy hét le is mennek ha oda figyelek? vagy kezhetek mindent előről?
2009. dec. 29. 14:30
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

ez nem is biztos, hogy rád id rakódott mint, lehet a még benned lévő kaja....szal ha kevesebbet eszel, le fog menni a hasad pár nap alatt, max egy hét nem érzed nagynak...

vagy tényleg rendes 3-4 kilo és nem jo rád a ruhád?

2009. dec. 29. 14:38
 2/6 anonim ***** válasza:
70%
Szia hát Szerintem kezdheted elölről a fogyót:( sajnos a kilók nem mennek le könnyen.
2009. dec. 29. 14:38
 3/6 A kérdező kommentje:
igazából nem érzem, csak megmértem magam.minden reggel szoktam. a ruháimon nem veszem észre. remélem hamar lemegy, az biztos hogy mostantól mégjobban odafigyelek egy ideig utánna meg vissza a régi kerékvágásba :) köszönöm a válaszokat
2009. dec. 29. 15:49
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem lehet,hogy csak a sok salakanyag miatt mutat +3-at a mérleg?:O
2009. dec. 29. 15:59
 5/6 anonim ***** válasza:

Ennek kb. 80%-a víz és az izmaid glikogénraktárai feltöltődtek. Ne félj, ennyi zsírt nem tud egyből felszedni a tested.

Körülbelül 1 hét egészséges kajálás és sportolás és máris lement.

2009. dec. 29. 17:51
 6/6 A kérdező kommentje:
kösziiii :)
2009. dec. 29. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!