Ha átfordul a mérleg, akkor mit mér?
Figyelt kérdés
adott egy analóg szeélymérleg, ami 125 kg-ig mér. Tegyük fel hogy ráteszünk valamit ami több mint 125 kg, és a mérleg átfordul, majd megáll a 10-esen. Ilyenkor a 125 kg-hoz hozzá kell adni a 10 kg? Csak kiváncsiságból kérdezem, mindig kiváncsi voltam erre ha a mérleg túlfordul a súlykorláton, akkor jó eredményt mutat-e vagy csak forog körbe mert túl nehéz a dolog ami rá van téve.2014. máj. 20. 14:12
1/5 anonim válasza:
Akkor mérési tartományon kívül már nem mutat hitelesített eredményt, ráadásul maradandóan károsodhat a berendezés és már a mérési tartományon belül is növekedhet a hibája.
2/5 anonim válasza:
Magyarul minimum 140 kiló vagy :D Nem kell a virágnyelv elég levágós. Különben miért érdekelne téged ilyen hülyeség?
3/5 A kérdező kommentje:
16 évesen ha 140 kiló lennék, az már régen rossz lenne... azért kérdeztem mert kiváncsi vagyok, és gondoltam hogy van itt olyan személy az oldalon aki megtudja válaszolni értelmesen a kérdésemet.
2014. máj. 21. 07:42
4/5 anonim válasza:
Igen Kedves Kíváncsi, ezen az oldalon több igen képzett személy is pótcselekvést végez, így sikerült elolvasnod az 1. választ méréstechnikai megközelítéssel.
5/5 anonim válasza:
*méséstechnikai megközelítéssel írt választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!