2 kiló után nem mozdul a mérleg?
Figyelt kérdés
két hét alatt sikeresen leadtam 2kg-t. Azonban 2 hete nem mozdul a mérleg. Próbáltam játszani a kalóriákkal hogy 1200-ról csökkentettem egészen 7-800ig de semmi. A sportból sajnos nincs sok, heti 3-4 óra szobabicikli de ha minden igaz akkor így is kellene fogyjak. Mellesleg egy hete legalább nem mentem wc-re.2014. ápr. 16. 12:51
1/7 A kérdező kommentje:
Persze hogy egy hete nem volt székletem megmagyarázhatná hogy miért nem fogytam az utóbbi hetekben, de végülis biztosan nem fogok 2kg-t kitenni magamból, maximum felet.
Tehát az se túl jó hogy 0.5kg/2 hét
2014. ápr. 16. 12:59
2/7 anonim válasza:
Én már akkor rosszul vagyok ha 1 napig nem megyek vécére. Gondolkodj már egy kicsit az isten áldjon meg, szerinted ez normális. Az lenne az első hogy ezt a dolgot tedd rendbe. Hány kiló vagy és milyen magas.? Egyáltalán kell fogynod.?
3/7 anonim válasza:
ha nem eszel eleget akk hogyan várod h szarjál?
4/7 A kérdező kommentje:
89kg/19 fiú.
Nem eszek rendesen?
Más is 1000 körüli kalóriával fogyókúrázik...
2014. ápr. 16. 14:37
5/7 A kérdező kommentje:
178 cm magas. Még 8 kiló lazán le mehetne
2014. ápr. 16. 14:39
7/7 A kérdező kommentje:
megpróbálom növelni a kalóriát és többet sportolni.
2014. ápr. 17. 10:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!