Hogy a halálba fogyjak le? Hát mindjárt felrobbanok.
Figyelt kérdés
Elmegyek reggel futni, nagy nehezen ráveszem magam erre a második körnél jön velem szembe két kóbor pitbull kutya.. Komolyan mondom, isten se akarja hogy lefogyjak? Tavaly futottam és pár hét alatt le is ment 5 kg ami azóta nem is jött vissza. De utána abba is hagytam. Azóta szobabicikli, súlyzó, ugrálókötél, görkorcsolya de egyik se jó, a futással bezzeg fogytam. Diétázni nem tudok, a szüleim nem támogatnak ebben. Annyit tudtam tenni, hogy megtanultam tavaly rendszeresen étkezni, és egy adagokat szedni mindig. Nem pedig kettőt-hármat mint az előtt. És elhagytam a cukros meg buborékos sz.rokat. De már belefáradtam elkezdenék futni, és az első alkalommal kóbor kutyákba botlok, ráadásul pitbullokba? Mindjárt felrobbanok. És akkor így fogyjon le az ember.
"menj el inkább hegyet mászni,attól leszel igazán kemény nem a gyúrástól :)"
"előtte mondjuk csinálj meg jó pár felülést,négyütemű fekvőtámaszt,stb"
Ki mit nevez gyúrásnak :D
2014. máj. 18. 11:35
22/24 anonim válasza:
Nincs valami pálya a közelben? ott tudnál nyugodtan futni.
Falun laksz?
2014. máj. 18. 14:53
23/24 anonim válasza:
Nyugii, csak pillanatnyi idegesség :) majd elmúlik..egyébként sajna 70%ban kaja, 30%ban mozgás..ez tapasztalataim szerint is így működik. Ne add fel, menni fog ez! keep calm :D
2014. máj. 19. 18:53
24/24 anonim válasza:
Nőknek minimum fegyencedzés? Kösz nem. Fegyencedzés nélkül is le lehet fogyni.
Kérdező! Én miattam csinálhatsz felüléseket, meg guggolhatsz is, de ha nem diétázol, 10 év múlva se lesz eredménye. Annyi lesz, hogy lesz egy erős hasizmod, amin rajta van a zsír. Szóval valahogy vedd rá a szüleidet, hogy támogassanak, vagy ha nem, kérj tőlük zsebpénzt, és vegyél egészséges kajákat. A futást illetően pedig lehet nem fogja bírni a térded, sokkal jobb a bicikli/szobabicikli. Emellett pedig diéta, és erősítő edzés.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!