Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy a halálba fogyjak le?...

Hogy a halálba fogyjak le? Hát mindjárt felrobbanok.

Figyelt kérdés
Elmegyek reggel futni, nagy nehezen ráveszem magam erre a második körnél jön velem szembe két kóbor pitbull kutya.. Komolyan mondom, isten se akarja hogy lefogyjak? Tavaly futottam és pár hét alatt le is ment 5 kg ami azóta nem is jött vissza. De utána abba is hagytam. Azóta szobabicikli, súlyzó, ugrálókötél, görkorcsolya de egyik se jó, a futással bezzeg fogytam. Diétázni nem tudok, a szüleim nem támogatnak ebben. Annyit tudtam tenni, hogy megtanultam tavaly rendszeresen étkezni, és egy adagokat szedni mindig. Nem pedig kettőt-hármat mint az előtt. És elhagytam a cukros meg buborékos sz.rokat. De már belefáradtam elkezdenék futni, és az első alkalommal kóbor kutyákba botlok, ráadásul pitbullokba? Mindjárt felrobbanok. És akkor így fogyjon le az ember.

2014. máj. 18. 08:39
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

Kicsit sok a kifogás. Egyszer kutyákba botlottál, és? Szerinted azóta ott szobroznak? Fuss másfelé, vagy máshol.

Ha futni akarsz, meg kell tanulnod az akadályokat legyűrni. Nálam is volt, hogy beszóltak, rossz napom volt és nehezen ment, megfájdult az oldalam. De folytattam. 12 kilót fogytam. Úgyhogy, már csak saját tapasztalatból is mondom, hogy jó az a futás, csak tényleg kell hozzá egy JÓ cipő, meg lehetőség szerint földút.

Edd nyugodtan anyud főztjét. Meg lehet kérni szerintem, hogy krumpli helyett sült répát adjon neked köretként, vagy ne rántsa ki a te húsodat, vagy te kiszeded magadnak a nokedlit a levesből. Akarat kérdése az egész.

2014. máj. 18. 10:03
 12/24 anonim ***** válasza:
77%

Bővebben: fegyencedzés (tudok letöltési linket adni).

A kardió egy divat. Ezek elképzelik hogy csak akkor használ fel az emberi test zsírt ha aerob állapotban van vagy valamiért ha kardiózik.

Erről nem fogok hosszabban írni, nyilvánvaló hazugság, bárki aki biokémiában járatos az tudja. De képzetlen emberek között könnyű hülyeségeket terjeszteni és divatokat teremteni, hiszen úgyis mindent elhisznek.

Ami mégis féligazság a kardióban az az, hogy ha pl. te sem tudsz normálisan enni, nyilván gabonákat meg hagyományos kajákat fogsz enni (hiszen nem kapsz elég zöldséget, muszáj leszel lisztet enni ha az van) akkor még a kardió is legalább egy mozgás, és igen a mozgás is kell, mindenkinek. De nem lesz fogyókúrás mozgás a kardiózás.

Erősíts, egy férfi erős, szerintem ennél kevesebb logikus dolog van.

Aztán lenne még edzéstipp bőven, na de ha normális kajálásra nincs lehetőség, akkor hogyan lenne jó edzésre. Jó otthon az erősítés, nem ba.szogat senki se kutya se roma közben, és még mindig egy alap edzés amire szükség van. Hogy futással KIEGÉSZÍTed-e, az rajtad áll, arra nem mondom én hogy ne tedd, csak ne gondold hogy a futás az valami edzés. Nincs olyan hogy "mit edzel?" - "futok".

2014. máj. 18. 10:04
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
minden mozgással lehet fogyni ha megfelelően csinálod és elég ideig. még a haspréssel is, csak bird éppenséggel 40 percen keresztül folyamatosan csinálni (nah és persze ne úgy ahogy iskolában tanítják) izmosodás->izomfejlődés->több energia fogyasztás
2014. máj. 18. 10:06
 14/24 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy kifogás csak, ezért is írtam hogy folytatni fogom a futást. Holnap is megyek, de jobb szeretek biztosra menni. Mert annak semmi értelme ha 5 alkalomból 4szer kutyákba botlok és nem tudom rendesen végig csinálni a futást például.
2014. máj. 18. 10:06
 15/24 anonim ***** válasza:
56%

Tévedtem. Versenyfutóknál a futás már fő edzés, ők kivételek, ők ezt nagyon komolyan csinálják.

De a normális embernek, férfiaknak és nőknek is normális izomstimulációra van szükségük. Gondolom eléggé logikus, hogy karban kell tartani az izomzatunkat, ez nem egy földtől elrugaszkodott, megosztó nézet. Na erre erősítő gyakorlatok kellenek, futás sosem fog megerősíteni törzsmerevítőket, felsőtestet, lábakat is csak tessék-lássék módon.

2014. máj. 18. 10:07
 16/24 anonim válasza:

A pasi erősödjön és mi van a csajokkal?

Minimoris te testépítő vagy?

Nekem is jo a fegyencedzés?

(Lány)

2014. máj. 18. 10:32
 17/24 anonim válasza:
Meg 107 kilosan hogy edzek fegyencedzést?
2014. máj. 18. 10:34
 18/24 anonim ***** válasza:
73%

Sokszor azon veszem észre magam, hogy ahhoz képest mennyi kommentet írok, általában nem írom le olyan sokszor hogy mennyire fontos az edzés (azon belül is mennyire alap az erősítés).

Mert ezt annyira evidensnek érzem.

De akkor most is javítok ezen az arányomon.

Én nem vagyok testépítő, de az edzés ezen belül pedig az erősítő edzés minden élő embernek, nemtől és kortól függetlenül alapvető. Nincs értelme úgy felkelni reggel, elmenni dolgozni/iskolába, úgy élni hogy közben a testünk nem kapja meg tetszik vagy nem tetszik de alapvető mozgás mennyiséget, izomstimulációt.

Más az, ha valaki elmegy 6-ra fizikai melózni, akkor lehet már nem erősítenie kell nap végén hanem nyújtania és lazítania, de lehet ekkor is bizonyos gyógytornákra szükség lehet mondjuk a mély hátizmok erősítése végett.

Tehát nőknek is minimum a fegyencedzés.

Mivel úgy gondolom hogy a véleményem viszonylag egészségcentrikus és sokak számára hasznos lehet így leírom azt is mit csinálok én.

Azon túl hogy képben vagyok hogyan kellene enni és általában figyelek rá hogy úgy is egyek, még én is lenyomok legalább heti 1 felsőtest erősítést aztán egy láberősítést az alap edzésemen túl.

Alapnak pedig a taoisták edzését találtam megfelelőnek: gyógytorna értékű átmozgató edzést, nyújtást és harcművészetet, szerintem ezek fejlesztik legjobban a mozgást, védik az egészséget és ami engem illet ezek adják a legtöbb erőt -> bennem van némi agresszió és közelharc mánia, úgy találtam taichival tudom ezt legjobban kontrollálni de fejleszteni is egyben.

De ez az én esetem, Ti figyeljetek arra, hogy 'gyúrás' mindig legyen. Súllyal vagy súlyzók nélkül, tanuljatok nyugodtan gyakorlatokat a testépítőktől, testépítő oldalakról mert mindenkinek jól jönnek az erősítő gyakorlatok.

Vagy elég hozzá a fegyencedzés is, amit pdf formátumban át szoktam küldeni ha valaki kéri, az egy korrekt dolog ha nincs még más edzéstervetek.

2014. máj. 18. 10:48
 19/24 anonim válasza:
Nekem átküldheted. Köszi ;)
2014. máj. 18. 10:57
 20/24 anonim ***** válasza:
56%

ÖÖÖÖ izéééé :)

Ha futni mész....kutyákkal találkozol akkor miért nem futsz el előlük ha már úgy is futsz? :)

16 éves vagy fejlődésben van a szervezeted,menj el inkább hegyet mászni,attól leszel igazán kemény nem a gyúrástól :)

Amúgy tényleg nem csak futni kéne....előtte mondjuk csinálj meg jó pár felülést,négyütemű fekvőtámaszt,stb...

Amúgy sok az indok...nem akarod csinálni és csak keresed a kifogást! Az élet nem így működik és ezt tapasztalhatod magadon is mert ha nem változtatsz akkor úgy is csak nagyobb leszel(vagy ha szerencséd van valamennyit kinősz) .Helyes táplálkozásban a tészták nincsenek benne meg a cukrok!Szóval csak ezeket nem kell megenned....Ami a kajálásod illeti,szervezd meg,rendszerezd ,mindig időnként kajálj...

2014. máj. 18. 11:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!