Aki szintén sokat fogyott még, nektek is mindig mindenki ad kaját?
Például tegnap este rohadtul kívántam a csokit pedig sose eszek. Felhívtam aput, aki olyan 8 után jött haza, hogy nem akar-e nekem hozni csokit, aki közölte, hogy dehogynem hoz, és hazajött egy nagy milkával. Ha régebben ilyet kértem volna hétköznap, kb. kiröhögött volna, hogy majd hétvégén kapok.
Becsengetésre beestem órára, nálam volt a kajám fele még, mondom a tanárnak elnézést, el teszem, erre mondja, hogy nem kell, egyem csak meg nyugodtan.
Mindenki mindig kínálgat kajával, de ezeket kb. sose fogadom el. ha mégis vennék valamiből, akkor utána kb. már a fél zacskót nekem akarják adni.
Osztálykiránduláson a tanár közölte, amikor nem ettem meg a reggelit (nem csak én, de csak nekem mondta), hogy van náluk egy csomó kaja, bármikor szóljak, ha kell valami akár vesz is nekem bármit szeretnék..
Vagy hányingerem volt, és vettek nekem 7 zacskó kekszet, míg amikor más volt rosszul, neki alig adtak, csak reggeli/vacsi időben, vagy ha külön szólt..
Amúgy még mindig van rajtam + kiló, szóval nem azért van, mert hogy féltenének, mert vékony vagyok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!