Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez már nagy túlsúly?

Ez már nagy túlsúly?

Figyelt kérdés
14 évesen elkezdődött egy olyan időszakom(és még mindig tart), hogy mindegy mit eszek, csak sok legyen belőle és telítsen. Azóta minden nap annyi kaját tömök magamba amennyi belém fér. Kb ilyen a hasam: [link] , csak nagyobb egy kicsit. Egy év alatt lettem ilyen. Most 167 cm magas vagyok és 80 kg. 1 éve 52 kg voltam. De tetszik ez az életmód, mivel szeretem a telítettség érzetet. Szerintetek belefér ha 85-87 kiló alatt nem kezdek el fogyózni?

2014. máj. 12. 20:28
 1/2 anonim ***** válasza:

Direkt senki se akar magára még több zsírt, főleg ha már eleve túlsúlyos.

Fiú vagy? Ha igen, akkor még fogsz nőni, és az izomzatod is most kezdene igazán gyarapodni (a sport sokat segítene). Úgyhogy ne akarj kényszeresen fogyni, de a jelenlegi súlyodat tartani kellene.

De te tudod, hogy zavarna-e téged a 85-87 kg, szerintem itt senki nem fog hízásra biztatni.

2014. máj. 12. 22:14
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Ha most nem figyelsz oda, akkor később sem fogsz. Most csak megerősítést akarsz, hogy nyugodtan zabálhass? Ne tedd! Mikor 87 kilós leszel, akkor meg majd azt mondod, hogy 100 kilósan fogyózól... Pár év múlva azt veszed majd észre, hogy leszel 130 kiló és hiába érdekelnek a lányok, nem sok akar tőled bármit is, emellett az elhízás egészségtelen, sokkal nagyobb esélyed lesz lebetegedni vagy szívrohamra. Első: egyébként vannak akik direkt akarnak elhízni, amerikában elindult egy ilyen hülye divat, hogy csinos lányok direkt felhízlalják magukat, youtube-on sok ilyen "átalakulás" látható
2014. máj. 13. 05:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!