Pop pilates-szel lehet fogyni?
Figyelt kérdés
175 cm magas vagyok és 68 kg... A combjaimról szeretnék fogyni, mert aránytalanul nagyok és lötyisek.
Pop pilatesezni kezdtem, minden nap csinálom, kb 30-40 percet. Ez elég lesz alakformáláshoz? Vagy valami kardioedzés kéne inkább? Neten utána olvasgattam, de megoszlanak a vélemények.
Van valakinek erről tapasztalat?
2014. máj. 9. 13:04
2/2 anonim válasza:
Cassesy videóira pilatesezel, ugye? :) Én már egy ideje csinálom, és nagyon hatékony. Annyit kéne, hogy mellé kardiózol is, és odafigyelsz, mit eszel. Nálam az jön be, ha mindenből kevesebbet eszek, csak úgy tudok fogyni. Kardiómozgást érdemes legalább hetente kétszer végezni, mert az égeti el a zsírt, a pilates csak az izmokat formálja. Ez lehet úszás, bicajozás, futás, aerobic, ugrókötelezés stb. Ez az állóképességet fejleszti, és egy olyan tartományba viszi fel a pulzusszámot, ahol már nem a bevitt szénhidrátot, hanem az elraktárazott anyagokat kezdi el elégetni a szervezet. Ez viszont csak egy bizonyos idő után indul be, futásnál például harminc perc után. Helyi fogyás nincs, ha zsírt vesztesz, mindenhonnan veszíted, de általában a hasról kezdődik, utána pedig a lábakról és a fenékről, de ez mindenkinél más. Nem vagyok orvos vagy ilyesmi, csak a tapasztalataimat írom le :'D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!