Napi 2 óra taposó és nagyobb a combom? :S
http://www.youtube.com/watch?v=jb14VS_uIHM
Ilyen gép van itthon, még anyám vette egykor, persze azóta is itt porosodott. Gondoltam előveszem, ártani nem árt. 2 órát edzek rajta naponta, fokozatosan növeltem, elsőre csak 15 perc ment kínkeservesen, most meg 2 óra csak úgy elszalad szóval jó ideje csinálom már. Erre nemhogy fogytam volna, kb. vastagabb a combom ami nagyon kiakasztott. :S Ha abbahagyom, lemegy megint a combom? Tudom hogy izom, de nekem nem kell a combomra. Gondoltam ez olyan mint a gyaloglás, de ezek szerint mégsem... Visszacsinálhatom? Lehet hogy ettől van?
7 milliárd ember - 1 sem lett még vékonyabb erősítő gyakorlatoktól, sőt semmilyen sporttól, edzéstől. Na mi van.
Ezért nem kell keményítőt és cukrot enni, ha fogyni akar valaki. Hulahop..
11 : te most élcelődsz vagy kritizálsz engem?
1. a hulahopp normál kaja mellett is használt nekem - ezzel nem tudsz vitázni...
2. sajnos nemcsak a cukor meg a keményítő hizlal, én egy gyógyíthatatlan betegség miatt életem végiéig szedek olyan gyógyszereket - amik javarészt hizlalnak. mindezt úgy, hogy előtte a negyed életemet átbalettoztam a 60 as derekammal.
3. eszembe sincs fogyni, klassz derekam van, a combom vastag.
4. most már elegem van abból, hogy úgy szólnak be - és nemcsak nekem - emberek, hogy még a keresztnevemet se tudják, nemhogy azt, hogy mit eszem.
5. egyszer három hétig nem ettem a hizlaló gyógyszerek mellett. tudod mennyit fogytam? 1kilót.
6. tartsuk már annyira tiszteletben egymást, hogy ne irogassunk úgy kijelentéseket a másiknak, hogy mit kéne ennie, meg mit nem, hogy semmit sem tudunk róla. én nem tudok rólad semmit, ezért nem is fogok írni rólad semmit.
Élcelődöm, igen.
Érdekességképpen leírhatnád a gyógyszeredet vagy a problémát (még mindig anonim oldalon vagyunk) mert én már abszolút képtelen vagyok hinni a gyógyszerszedésben. Annyi gyógyíthatatlan betegséget láttam már amikről kiderült hogy valóban gyógyíthatatlanok - gyógyszerekkel de kevesebb mint 1 év paleo táplálkozás mellett elmúlnak, hogy konkrétan elegem van minden betegségipari hazudozásból és szemfényvesztésből. És ezt minden irónia nélkül írom.
A hulahop esetét pedig szimpla szubjektív tapasztalatnak nevezném, és ezért nem venném túl komolyan. Sok ember van aki fogy kicsit mert elkezd mozogni, sok ember van aki sokat mozog és mégis több/kevesebb súlyfelesleges van (de persze amint leteszik a kenyérevést lemegy róluk).
Én tényleg jobbnak gondolom, ha a mozgást, edzést mindenki alapvető és mindennapi tevékenységnek tekintené, de közben tudná hogy az étkezés adja a hangsúlyát a dolgoknak.
Karikázás végső soron csípő torna. A csípő mozgatása átmasszírozza a belső szerveket, ilyesmit komoly gyógytornákon is használnak, lehet létezik pozitív hormonális hatása a karika forgatásának, ez egy lehetséges magyarázat arra mégis miért lehetett pozitív tapasztalatod.
13:
az utolsó bekezdésedre reagálnék, mert ez adhat magyarázatot akkor valószínűleg a hulahopp fogyásomra. Azt írod hormonális hatása lehet, és ez indok a szubjektív tapasztalataimra. Lehet, mert van pár hormonális gyógyszerem. Egyébként tudom, hogy csípő, meg derék torna, de mikor már három hónapja csináltam és minden egyes nap napi fél órát, akkor már a combomon is jelentkezett hatása, hiszen mégis csak egy egész testet megmozgató és igénybe vévő mozgásfajta.
egyébként erről a hormonális dologról nem is hallottam hulahoppal kapcsolatban. új info volt .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!