Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Napi 2 óra taposó és nagyobb...

Napi 2 óra taposó és nagyobb a combom? :S

Figyelt kérdés

http://www.youtube.com/watch?v=jb14VS_uIHM

Ilyen gép van itthon, még anyám vette egykor, persze azóta is itt porosodott. Gondoltam előveszem, ártani nem árt. 2 órát edzek rajta naponta, fokozatosan növeltem, elsőre csak 15 perc ment kínkeservesen, most meg 2 óra csak úgy elszalad szóval jó ideje csinálom már. Erre nemhogy fogytam volna, kb. vastagabb a combom ami nagyon kiakasztott. :S Ha abbahagyom, lemegy megint a combom? Tudom hogy izom, de nekem nem kell a combomra. Gondoltam ez olyan mint a gyaloglás, de ezek szerint mégsem... Visszacsinálhatom? Lehet hogy ettől van?

2014. máj. 5. 23:31
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Növesztettél egy kis combizmot magadnak.
2014. máj. 6. 01:20
 2/14 hosszúhajú ***** válasza:

pontosan ugyanilyen tapasztalataim vannak, és nem csak taposóval, de az összes olyan géppel, ami erős lábmunkát igényel. és nemcsak géppel, hanem minden comb-tornával, amihez gép sem kell. már nem merek szinte tornázni, mert mindentől csak vastagabb lett. Aztán a saját tapasztalataimból azt szűrtem le, hogy az összes olyan gép, ami csak combra van kitalálva és olyan gyakorlat, ami szintén csak combra szól, attól csak erősebb, izmosabb lettem. most áttértem ezért arra, hogy olyan sportot űzzek, ami az egész testet igénybe vevő kardió, és az égeti le lassanként mindenhol a felesleget. - combról is.

Ja, és annyi mindent ajánlottak már itt is, és vitáztam emberekkel, mert nem hitték el, hogy csak vastagabb lett a combom. Nyilván most is írnak majd neked is, hogy neeeeeem, neeeeeeeeeem lesz vastagabb - dehogynem...

Visszacsinálni én nem tudtam. Illetve speciális comb tornával, eszközzel, géppel nem, sőt, csak rontott. Úgy állt vissza, hogy rendes kardió, zsírégető mozgást alkalmaztam egész testre. én még karcsúbb derekat is akartam, ezért hulahoppozni kezdtem, mozgott az egész lábam, testem, tetőtől talpig és 3 hónap után már a lábamról is ment. - napi fél órával. Olyat csinálj, ami nem terheli tovább a combod, és azt gondolom, pihenj előtte picit. aztán olyat válassz, ami egész alakos zsírégető. saját tapasztalatból, ne olyat, ami helyi gép vagy gyakorlat.

2014. máj. 6. 02:07
 3/14 anonim ***** válasza:
70%
Ha előtte nem csináltál semmit, akkor normális, hogy izmosodsz, de azért nem kell besz@.rni, nem lesz ettől akkora combod ,mint egy testépítőnek.A fogyás egyébként étrendi kérdés alapvetően.
2014. máj. 6. 06:17
 4/14 anonim ***** válasza:
90%
És mi lenne ha a vastag combotokkal együtt lemennétek hetente 4 szer egy kosár vagy kézilabda edzésre ahol még futkározni is kell a pályán és gólokat lehet dobni: Az nem fogyasztana??
2014. máj. 6. 07:45
 5/14 anonim ***** válasza:

Mi lenne, ha szemétdomb töltettel való szórakozás helyett (mert előbb-utóbb úgyis kidobjátok az ilyen vackot, és szemétdombra kerül, lehet még porosodik nálatok kicsit de oda fog jutni, hiszen értelmetlen fölösleges eszköz) mondjuk normális guggolást és kitöréseket csináltál volna?

Ráadásul szálkásító táplálkozás mellett.

2014. máj. 6. 09:45
 6/14 hosszúhajú ***** válasza:

4: - jó ötlet!

5: - a guggolástól is vastagabb lett a combom, hiszen az erősít, nem fogyaszt.

2014. máj. 6. 14:43
 7/14 anonim ***** válasza:
És az miért baj, ha izmos lett a combod?
2014. máj. 6. 14:54
 8/14 hosszúhajú ***** válasza:
nem az izom a baj, az jó, csak hogy vastagabb a kerülete. van egy aránylag vékonyabb derekam, hozzá meg vastag combok, nem arányos látvány, szebb, lenne hozzá vékonyabb.
2014. máj. 6. 14:59
 9/14 anonim ***** válasza:

Nem tudom hová tenni a megjegyzést, ugyanis nincsen fogyasztó hatású gyakorlat. Semmilyen típusú izommunka nem fogyaszt.

Tehát marad a guggolás mint értelmes láb edzés, mellé pedig elkezdjük végre csökkenteni a ch (esetleg a kalória) bevitelt hogy szálkásító étrendünk legyen

2014. máj. 6. 15:29
 10/14 hosszúhajú ***** válasza:

9: a guggolástól vastagodott a lábam. Én ezért pl felhagytam a "helyi" gyakorlatokkal.

a hulahopptól pár hónap után mindenemből ment, én ezt választottam, nekem az kell.

szegény kérdező is abba a cipőbe került amibe én voltam, és a saját tapasztalatom szerint, a "helyi" gyakorlatoktól nem lettem vékonyabb.

Kérdező!

mi van veled?

2014. máj. 6. 22:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!