24%os testzsírt szeretnék lecsökkenteni 13%ra. Nem érdekel mennyire drasztikus,2-3 héten belül MUSZÁJ, nagyon nagyon sok pénz és gyakorlatilag a hátra lévő életem függ ettől. Ezzel az étrenddel el tudom érni 2-3 héten belül?
Igazából csak fogynom kell, de izmot nem szeretnék veszteni (tudom, hogy egy kicsi úgy is lemegy, de edzek mellé), zsírból elvileg még 6 kilónak kéne lemennie 13%ig.
szóval, az lenne a lényeg, hogy szednék vitamint. Meginnék ebben az időszakban 3 kávét/nap, 4 liter víz. Napi egy fehérjeturmix vízben, és minden 4. nap elrágcsálok egy egész jégsalátát. Rendeltem nocarb tésztát, mert sok kérdést láttam itt ezzel kapcsolatban, és utánanéztem és elég jónak tűnik és a kajám 80%át ez tenné ki. (22 kalória van 1 adagban, 0g szénhidrát, nullás glikémiás index)
és persze edzenék is (2 éve csinálom csak eddig nem diétáztam mellé szóval ez nem plusz terhelés)
szerintetek így 2-3 hét alatt sikerülhet?
17/L
Nem ismerem a nocarb tésztát, de ha rost kell, egyél utifűmaghéjat, az természetes.
A jégsalátát ne rágjad, hanem turmixold össze vízzel, citrommal, ízesítsd fahéjjal, esetleg zellerszárral, bodzavirággal, rost így is van, méregtelenít, bélmozgató, vitamin, stb.
abba inkább nem mennék bele mert van rá esély hogy van itt aki már hallott rólam és ezt nem szeretném megkockáztatni:D
Fogalmam sincs hogy hány kiló vagyok, nem is lényeges...179 centi vagyok, mindig centivel mérem magam, vagy tükörrel. de inkább tükörrel:D
Köszönöm a választ mindenkinek mégegyszer, végre egy pozitív tapasztalat az oldal látogatóiról :)
*nem a magasságomhoz, hanem a méreteimhez használok tükröt.
még mielőtt valaki fogyatékosnak néz mert ez félreérthető volt:D
alapból sem menne így meg végképp nem.
ha le is koplalnál 5-6 kilót,az izomtérfogat változás lenne,szóval a testzsír mérésnél a megváltozott súly ellenére is maradna nagyjából ez az érték,vagy a kompozíció változás miatt nőne a testzsír érték,mert kisebb az izomtömeg.
ezért van sok anorexnek 30%os értéke,pedig elsőre soványnak hat.
ha minden pöpec lenne hús,zöldségek 3 óránként,megfelelő edzés,akkor is max 2-3%ot tudnál csökkenteni ennyi idő alatt.
ha meg heti fél kilónál többet csökken a testsúly,akkor ott izom is megy lefele.
Ne vicceljetek már, hogy lenne már a 13%-os testzsír egészségtelen??
Mikor nekem 15% volt a testzsírom, elég nagy pocakom volt, tiszta zsír volt a hasam, úszógumim volt, ahogy tetszik, ugyanis hasra hízó típus vagyok.
Le kellett volna még adnom vagy 3-4 kilót, hogy lapos legyen a hasam. Biztos vagyok benne, hogy még 13%-kal sem lett volna lapos, az alá kellett volna mennem.
Gondolom modellkedni szeretne a kérdező.
Inkább centivel méricskéld magad.
A testmagasságod fele + 2 centi lehet a max. csípőbőséged, ennek az értéknek max. 65%-a a derekad.
az nem modellkedés lesz szerintem.
a modellek 16-18 körül mozognak.
13% már fitnesz versenyzői szint,de ha ilyen tudással odaállít a rendesen felkészült beszálkásított,vízhajtott versenyzők közé asszonyos átlag testzsírral csak kinevetteti magát.
és bas-zhatja a derék mérést,ha a modell castingon a kezébe adják a testzsír mérőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!