Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Tudom h ez az ellentetje de...

Tudom h ez az ellentetje de hogyan lehet hizni?

Figyelt kérdés

Probalkoztam azzal h sokat ettem zsiros etelekbol jartam fastfoodokba meg minden volt h egesz nap aludtma mindent kiprobaltam de nem tudok meghizni.... szukseges lenne mivel nagyon magas vagyok es ugy nezek ki mint egy oszlop... proteinekhez meg nem akarok nyulni mivel annak altalaba mellekhatasa is van.....

szoval mit tegyek h hizzak???

2009. dec. 26. 01:23
 1/7 anonim válasza:
Peritol
2009. dec. 26. 02:21
 2/7 anonim ***** válasza:

Majdnem minden embernek vannak problemai,a hizassal vagy fogyassal kapcsolatban. Most itt a Karacsony is, egyel minel tobbet.

A masik,hogy vannak emberek,akik akarmit csinalnak nem hiznak.(genetikai okokbol)

A harmadik meg,hogy nagyon sok sovany lany van,es ezt a legtobb ember nem iteli el(sot forditva, a teltebb lanyokkal csinaljak ezt), probalj megbaratkozni magaddal.

Sok szerencset es Boldog Karacsonyt! :)

2009. dec. 26. 13:58
 3/7 anonim ***** válasza:

es meg valami:

Nem kell a legeslegzsirosabb eteleket enned,csak amik nagyon hizlalnak:

tesztafelek,ahogy mar mondtad a fast-food, az edessegek legtobbje nagyon hizlal.

Meglatod sikerulni fog,sose add fel! :)

szia.

2009. dec. 26. 14:00
 4/7 anonim ***** válasza:
a proteinnek mellékhatása? az csak fehérje... esetleg puffaszt egyik másik. nem írtad h fiú vagy-e, vagy lány. biztos fiatal vagy, normalizálódhat a súlyod magától is (egyrészt)..de ugye ne várjunk a csodára egy helyben ülve. én mégiscsak azt mondanám, hogy legyél merész és szedj fehérjekészítményt, csináltass egy edzéstervet, kérj egy jó magas kalória tartalmú tömegnövelő étrended és mehet. az ilyen mekis, cukros, zsíros cuccoktól csak hájad nő..megértem hogy hízni akarsz, de ha egyszer sikerül ne az legyen a vége, hogy visszasírod a vékonyságot mert a hasad 2méteresre nőtt. ésszel csináld, hatékonyabb is, egészségesebb is!
2009. dec. 26. 16:09
 5/7 A kérdező kommentje:
18 eves fiu vagyok es 196 cm magas es eleg sovany(82kg)....eddig nottem mostmar inkabb hinzom kenne
2009. dec. 26. 21:27
 6/7 A kérdező kommentje:
amugy etrendet nem tudom kedv utan csinalni mivel ossze vissza vannak az oraim van h 10 orat vagyok suliba, van h csak 3....mivel zenesz vagyok es szakoraim is vannak ....
2009. dec. 26. 21:30
 7/7 anonim ***** válasza:

Bocsi,hogy azt hittem,hogy lany vagy.

Elnezest.

2009. dec. 27. 10:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!