Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért nem tudok fogyni?

Miért nem tudok fogyni?

Figyelt kérdés

Elolvastam a sárga kapszulát, próbálok az szerint enni. (szóval nem követek semmi divat diétát) Cukrot, tésztát mellőzöm. Heti 3x edzem és egy kiló ment le rólam egy hónap alatt. ( Több ideje csinálom, de rá fogtam arra , hogy biztos sokat eszem. ) Egyszer már fogytam 10kg-t de akkor valóban majdnem koplaltam. Nem értem. Kezdek már belefáradni.

Köszönöm, ha valaki építőt ír vagy csak tanácsot ad.

84kg L

2014. máj. 3. 19:57
 1/4 anonim ***** válasza:
Pontosan hogy eszel? mit eszel egy nap? mit edzel?
2014. máj. 3. 20:03
 2/4 A kérdező kommentje:

Reggelire mondjuk tojás rántotta kevés olajjal, semmi kenyér. Ebédre mondjuk rizs, párolt csirkemell, zöldséggel. Vacsi abonett+sonka+ paradicsom/ paprika

Edzés pedig kocogás (40 perc) , ellipszis (20/40perc) majd erősítés.

2014. máj. 3. 20:11
 3/4 anonim ***** válasza:
Olvasd el újra a Sárga kapszulát!Hibák: abonett,sonka,erősítés előtt van az aerob/kardió.
2014. máj. 3. 20:49
 4/4 anonim ***** válasza:

az olajat is kihagyhatnád.

vagy főzd a tojást,vagy kókuszzsír,bár ez inkább már egészségi szempont.

és rizs sem kell,inkább akkor egyél több zöldséget.

aztán még szokott az is lenni ekkora súlynál,hogy nagyon keményen be vagy töltődve szénhidráttal,azért ilyen lassú az első hónap.

de te küldöd a rizst,abonettet,úgyhogy valószínűleg nem ez a gond,hanem sok a ch.

és igen,először van az erősítés és utána az aerob ez eléggé alap.

2014. máj. 4. 00:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!