Egy kicsit nagy a combom.. Valami módszer?
Szeretnék fogyni a combomból...nagynak találom, eléggé..... és ez nem csak olyan, amilyet a lányok szoktak mondogatni magukról....most januárban elhatároztam, hogy fogyok egy ici-picit, hogy ne legyek annyire kerek...sikerült is 7-8 kilót leadni ezen idő alatt.... be kell valljam, sokat segített a fogszabályzóm. Viszont ez a 7-8 kiló a hasamról le is ment, ez meg is látszott, lett derekam. Viszont a combomról alig ment le zsír. Hogy lehetne onnan is lefaragni? Milyen torna gyakorlatok segítenek benne? Eléggé elszánt vagyok a fogyásra tekintve, az ég adta világon nem vontam ki az étrendemből semmit, csak kevesebb adagok lettek a tányéromon. Tornáztam is keveset, de ilyen diétás fityfenéket nagy ívben kerülöm. Eddig sem ettem olyan sok édességet, max csak ha megkínálnak fogadom el, de akkor sem mindig..... szóval engem ezek a tornázás cuccok érdekelnek..... valami ötletek?
13/L
Egyszerű!
Csak kocognod kell. Ez egy jó módszer mindenre, a vádlid és a combod izmosodik.
És lemegy némi zsír ezáltal "fogysz" még akkor is ha nehezebb leszel.
Feltéve ha tényleg nem az izomzatod miatt vastag a combod!
8# - köszi :) úgy mindent .
Amúgy már ahogy mondtam, az biztos, hogy nem izom :D olyat - mivel hogy fejlődésben vagyok 13 évessen- nem szeretnék, hogy kivonok dolgokat az étrendemből, de a mennyiségre vigyázom :) a csokit és az édességet messziről kerülöm, viszont a kenyér és péksütemény dolgot nem én befolyásolom, mert a suli éttermében ebédelek suli időben, ahol megpakolják a tányért rendessen. Igaz, a felét otthagyom, de már azért, mert a normál adagot megkaptam ÉS még mindig van rajta egy kupac. De itthon próbálom minimálisan folyasztani belőle :)
csak annyit, hogy én is 13/L vagyok és van külön torna rá.
Én is kerestem és találtam a neten. Mivel a térdem fáj, így nehezebb alálni olyat amihez nem kell térd, de nekem ezek beváltak, csak ajánlani tudom :)
A comb formálására végezhetünk speciális gyakorlatokat is, amelyek kifejezetten ennek a területnek az átformálására összpontosulnak. Ilyen például a saját testsúlyunkkal elvégzett kitörés, valamint az oldalra történő lábemelés nagyjából 15-20 ismétléssel. A guggolások is hasznosak lehetnek, nagyjából 20-25 darab hatékonyan formálja a combunkat. Hanyatt fekvés közben végezhetünk lábemeléseket, valamint a gumikötéllel végzett lábhajlítás és nyújtás is alkalmas lehet a comb formálására. Ezekből a gyakorlatokból 30-35 darab elegendő, valamint végezzünk 40-50 darab tárogatást is, amelyet hanyatt fekve csináljunk. Ezeket a gyakorlatokat négyszer-ötször ismételjük meg. Igyekezzünk minden nap elvégezni a feladatsort, így már rövid időn belül is látványos lehet a változás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!