Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Egy kicsit nagy a combom.....

Egy kicsit nagy a combom.. Valami módszer?

Figyelt kérdés

Szeretnék fogyni a combomból...nagynak találom, eléggé..... és ez nem csak olyan, amilyet a lányok szoktak mondogatni magukról....most januárban elhatároztam, hogy fogyok egy ici-picit, hogy ne legyek annyire kerek...sikerült is 7-8 kilót leadni ezen idő alatt.... be kell valljam, sokat segített a fogszabályzóm. Viszont ez a 7-8 kiló a hasamról le is ment, ez meg is látszott, lett derekam. Viszont a combomról alig ment le zsír. Hogy lehetne onnan is lefaragni? Milyen torna gyakorlatok segítenek benne? Eléggé elszánt vagyok a fogyásra tekintve, az ég adta világon nem vontam ki az étrendemből semmit, csak kevesebb adagok lettek a tányéromon. Tornáztam is keveset, de ilyen diétás fityfenéket nagy ívben kerülöm. Eddig sem ettem olyan sok édességet, max csak ha megkínálnak fogadom el, de akkor sem mindig..... szóval engem ezek a tornázás cuccok érdekelnek..... valami ötletek?

13/L

2014. máj. 3. 17:05
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Nincs helyi fogyás. Úgy, onnan és olyan ütemben fogysz, ahogy a genetikád engedi.

Nem tudod tornagyakorlattal szabályozni.

"és ez nem csak olyan, amilyet a lányok szoktak mondogatni magukról."

Nekem ez kevés! Mennyi az az annyi? Hány centi a legvastagabb részen és milyen magas vagy hozzá?

2014. máj. 3. 17:15
 2/15 A kérdező kommentje:
Azt a részt arra értettem, hogy a lányok mindig azt mondják, hogy kövérek, amikor nem is.... de én ja..... amúgy perpill nem találtam métert....de mivel kicist kretívkodtam, valahogy lemértem.... 57-58 cm a legvastagabb részen,és 161 cm vagyok...
2014. máj. 3. 17:35
 3/15 anonim ***** válasza:
Ez nekem nem tűnik soknak. Amúgy sajnos igaza van az elsőnek, helyi fogyás nincs, de lehet, hogy igazából azért látod nagynak, mert formátlan, és azon viszont már segíteni tudna a torna. Biciklizhetnél, futhatnál, vagy kereshetnél egy közeli fitness-termet, ahol tartanak mindenféle alakformáló edzéseket.
2014. máj. 3. 17:45
 4/15 A kérdező kommentje:
Az van, hogy biciklizek minden hétvégén, suliból gyalog járok haza (a buszmegálló és a házunk mint Makó és Jeruzsálem) ,suliban önként futom a suliköröket torna órán + itthon is futok hétvégente...... ami azt illeti, itt Szlovákiában aligha van fittnesz terem...... és az időm sem engedi......
2014. máj. 3. 17:55
 5/15 anonim ***** válasza:

Akkor lehet, hogy túl izmos, és amiatt nagy :D

Másra nem tudok gondolni, csak arra, hogy alkatilag ilyen vagy. Ha tényleg így van, ezen változtatni nem nagyon lehet. Bár, most látom, hogy még csak 13 éves vagy, növésben vagy még, az is lehet, hogy ez a problémád később megszűnik magától, ahogy kamaszodsz.

2014. máj. 3. 18:15
 6/15 A kérdező kommentje:
Á , ez 1000 százalék, hogy nem izom :D de azért köszönöm, folytatni fogom a futást és a bringázást :)
2014. máj. 3. 18:17
 7/15 anonim ***** válasza:
39%

Hát bocs, de először is szokj le erről a pontozgatásról, légyszi! Erről: ......

Ennek semmi értelme.

Ha a mondatnak vége van, akkor rakj oda egy kib*szott pontot! Egyet. Ha meg vessző kell, akkor vesszőt. Ne pontokat. Ilyet csak tudatlan tinédzserek meg írastudatlan felnőttek szoktak csinálni, akik egymástól tanulják ezt a Facebookon.

Bocs. Köszi.

Minden jót, jó fogyást! :)))

2014. máj. 11. 09:27
 8/15 A kérdező kommentje:

A" ..... "nem csak eltanult hülyeség. Ha egy mondatban valaminek még lehetne folytatása, azt pontpontponttal szokták helyettesíteni. De azért igaz,néha nagyon is folytatnék egyes mondatokat, de nálam ez azért úgymond normális, mert nagyon ki akarom magam fejezni. A kérdésemet is vagy háromszor kellett lerövidítenem, mert egy regény lett volna, nem mintha így nem az lenne. Ezért odatettem azokat a pontokat, annak jeléül, hogy onnan kihagytan egy csomó dolgot. De azért köszi :)

Azóta (egy hete), hogy kiírtam, lement 2 kiló :) hogy a combomból mennyi, azt nem tudom, de még harcolok :)

2014. máj. 11. 09:49
 9/15 anonim ***** válasza:
54%

Kedves leányzó! :)

Mindenki arra hivatkozik, mikor "pontozgat", hogy ő még nagyon szeretne dolgokat elmondani, csak nincs rá hely, idő, energia, lusta leírni stb. (.......)

Ennyi erőval majdnem mindenki telepontozgathatná a hozzászólásait, kommentjeit, SMS-eit :) Hidd el, ez csak egy rossz szokás. Először is, meg kell tanulni tömören fogalmazni és a lényeget leírni. Ha pedig tényleg kell a három pont (hármaspont) a mondat végére, akkor csak 3 darab pontot kell kitenni, nem 5-öt, 6-ot stb. A magyarban is, meg az európai nyelvekben ott van erre a hármaspont, azért találták ki, és akkor nem..... néz.....így....ki egy mondat.... :) Szóval ez egy rossz szokás, amit a fiatalok és a felnőttek a Facebookon tanulnak el egymástól. Még a hármaspontra is sokkal ritkábban van szükség, mint ahogy használják.

És még annyit, hogy valóban meg kell tanulni lezártni egy mondatot. Tudni kell, hol van a mondat vége, és oda kell tenni egy pontot. Kész. Ennyi. :)

Amúgy 13 éves létedre jól fogalmazol.

2014. máj. 11. 10:34
 10/15 anonim ***** válasza:

A fogyásról annyit, hogy:

1. Megfelelő étrenddel többet érsz el, mint sok-sok futással akár, de azért persze mozogj!

2. Ahogy már írták, onnan fogsz először fogyni, ahonnan a te szervezeted típusa engedi. Pl. lehet, hogy először hasról, aztán fenékről, végül combról. Ez csak egy példa.

3. A paleót ajánlom neked fogyásra, mert egészséges is, de ha megközelíted már az is jó. Kezdetnek a kenyeret, péksüteményt hagyd el, és kisebb adagokat egyél krumpliból, rizsből.

Üdv.!

2014. máj. 11. 10:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!