Sokaig.Eleg sokaig. De hidd el nekem nemlesz jobb.Elkezd raktarozni a suerbezeted aztan,ha eszel akkor vosszahizod a 2-3x-at.ezt akarod ? ketlem.Vagy ha nem eszel legyengulsz nemtudsz koncentralni az iskolaban szedulsz elajulsz korhazba kerulsz.es lehet hogy meghalsz..ezt akarod? Nemhinnem. Etkezz egeszsegesen Reggelizz pl. zabpelyhet gyumolcsel egy talban van 130 kcal.
ebedelj keveset. parolt zoldseget abba 40 kcal van egy adagban.
vacsorazz almat vagy valamit ..vagy hagyd el enis ugyszoktam..mozogj heti 5 x fuss ! Nagyon hasznos! 170cm/49kg L
ez attól függ milyen az izomzatod és hogy milyen étrendhez szoktál.
kb 3 hétig birod ki szilád élelem nélkül de abban benne van a vegetatív állapot is amikor elájulsz nem tudsz magadról csak élsz és utánpótlás nélkül meghalsz.
ezt gondolom nem akarod :)
étkezz rendesen!
hát én is ezt csináltam tavaly, és 2 napig nem ettem, és a harmadik nap reggelén elkezdtem szédülni, és úgy éreztem, hogy mindjárt elhányom magam, szóval akkor ettem, de igazából biztos bírtam volna még tovább is, de ez tényleg nem a legjobb megoldás, mert utána tényleg visszahíztam :(
nem javaslom
Na igen. Lehet 3 hétig mondjuk bírjuk, de én 2 nap után elájultam amikor nagyon beteg is voltam.
Nekem volt szomszédom, aki heti 1 joghurtot evett. Ezt a kis dobozosat. 1-et!! Nem tudom mondjuk mióta csinálta, de már a kilincset se bírta lenyomni, és úgy kellett rátörni az ajtót. Úgy próbált segítséget kérni, hogy az ajtóig elkúszott és ott kopogott, már amennyire tudott. Azóta már jól van szerencsére.
Úgysem érdemes ilyennel próbálkozni, mert a kaja mindig győőz ;)
Azt mi honnan tudjuk? Ha elég felesleged és izmod van, hónapokig, persze ez a testedtől is függ, nem mindenkié lassítja le hamar az anyagcserét (ezért megy egyeseknek gyorsan a koplalással fogyás, ami után alig híznak vissza. de szerintem ez ritka). Ja és a vége felé egyre komolyabb problémák és hiányjelenségek jelentkeznek, normális ember nem teszi ezt a testével.
Nekem elég fura, hogy volt nap, amikor nem ettem, de egyszer 4 és fél nap is megvolt. Teljesen jól bírtam, a vége felé azért érdekes volt, eléggé sokat gondoltam ételre és ez a legolcsóbb tudatmódosítás, enyhe részegséghez hasonlított, amikor sétáltam :D Fogyni nem igazán fogytam vele, de nem azért csináltam, csak lelki okokból és kíváncsiságból :) Ahogy olvasható, van, aki kevésbé bírja. Még én se szoktam, sok éve mindennap eszem valamit, ideges is lennék, ha nem tenném...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!