Mit egyek vacsorára, ha a zöldségektől, gyümölcsöktől, tejtermékektől felmegy a savam, és olyan éhes leszek utána, mint a farkas?
Szerettem volna vacsorára bevezetni a fent említett ételeket, de rájöttem, hogy nekem az úgy nem lesz jó.
Mit tanácsoltok, mi legyen a vacsorám, hogy ne érezzem magam éhesnek,és ne fájjon a gyomrom?
Húst.
De egyébként használj gyógytáplálkozást, és akkor rendbe jön a savad.
Köszönöm szépen mindenkinek, hogy válaszolt, és tanácsot adott nekem.
Akkor próbálkozom tojással, és hússal felváltva.
Próbáltam hús mellé a salátát, nem volt jó úgy sem.
Gyógytáplálkozást?Ennek utánanézek, köszönöm!
Nem is merek napközben sem gyümölcsöt, sem zöldséget enni, mert mikor mondjuk ebéd következne dupla annyit ennék, olyan éhes vagyok.
Na most nem véletlen, hogy a legerősebb 'gyógytáplálkozásnak' a KETOGÉN paleót mondják, amiben még zöldségekből sincsen túl sok, csak (minél tisztább) húsok és zsír az alapja.
Ezek szerint te is ezt bírnád legjobban.. valószínűleg pár hét után már jobban fogod bírni a párolt, főtt zöldségeket, később a nyerseket..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!