Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért nincs étvágyam?

Miért nincs étvágyam?

Figyelt kérdés

nemis az hogy nincs étvágyam,hanem a legtöbb étel szagától,gondolatától hányinger tör rám,főleg az édes kajáktól. csak ha nagyon fáj a hasam,akkor birok valamit enni,és akkor is nagyon gyorsan tele vagyok.

amúgy meg nem vagyok túl vékony, éppen nem vagyok elhízott a bmi szerint

2009. dec. 23. 21:30
 1/5 anonim ***** válasza:
Lelki probléma?
2009. dec. 23. 21:53
 2/5 A kérdező kommentje:
nem,nincs semmi.éppenhogy most jó minden.és szerelmes se vagyok
2009. dec. 23. 22:00
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem lehet, hogy mostanában túl sok édeset-zsírosat ettél, nem volt olyan, ami semlegesíti, és kicsit telítődött a szervezeted? Vagy ez állandó probléma, tehát régen is ez volt?

Nálam olyankor van ez, amikor valamiért nem tudom egyensúlyban tartani az étkezéseimet, szóval valamiből túl kevés, másból túl sok van, és olyankor nem bírok sokat enni, csak amennyit muszáj, és azt a megoldást találtam, hogy olyankor mindig eszek gyümölcsöt napközben, amennyit bírok, és helyreáll 1-2 hét alatt.

2009. dec. 23. 22:07
 4/5 anonim ***** válasza:
Hormonháztartás, terhesség, hány éves vagy?
2009. dec. 23. 22:08
 5/5 A kérdező kommentje:

a második lesz szerintem :)

terhes tuti nem vagyok,és 15 vagyok.

2009. dec. 23. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!