Nincs étvágyam! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
20éves lány vagyok.158cm,54kg.Nem vagyok tul vékony,söt itt-ott még egy kis felesleg is van rajtam:)kb.fél évvel ezelött 65kg voltam,ami már igencsak zavaro volt,éppen ezért örültem is neki,hogy csökkent az étvágyam és ezzel együtt a kilok száma is...a gond csak az,hogy mostanra már max naponta 1x eszem,akkor is nagyon keveset ás nem is kivánom az ételt.Nem attol félek,hogy esetleg még néhány kilot leadok,hanem,hogy ez rossz hatással lehet az egészségemre.Eröltetni azonban nem akarom az evést,mert attol tartok,hogy akkor ismét meghíznék,de nem szeretném ha ebböl egészségügyi problémám lenne.Szerintetek mi lenne a megoldás??2010. okt. 29. 21:34
1/4 anonim válasza:
elmész a háziorvoshoz és kivizsgáltatod magad pl.
2/4 anonim válasza:
Az, hogy egyél! Ha normálisan eszik az ember attól nem hizik meg, egyélj normálisan és minél egészségesebben de sportolj is valamit.
3/4 anonim válasza:
Én is azt ajánlom, h orvoshoz menjél ha még étvágyad sincs!!!!!! Lehet, h te nem érzed az éhséget, de a szervezeted éhezik! és csak h leírjam én is ettem úgy sokáig, h naponta csak egyszer bár azt elég bőségesen! Tudod mi lett a következménye? A hajam fele kihullott a mensim mindössze 2 napig volt meg az emésztésem belassult kínkeserves volt a wc-re járni és volt olyan, h csak 6 nap után tudtam elmenni! Hát egy idő után megelégeltem ezt! Lényeg orvoshoz menj, mert valószínű, h a gyomrod már megszokta a keveset és összeszűkült te nem érzed magad éhesnek viszont a szervezetedet meg felőrlőd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!