Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Az ember magán nem veszi...

Az ember magán nem veszi észre a fogyást?

Figyelt kérdés
fogytam pár kilót, de csak onnan tudom, hogy két mérettel kisebb lett a gatyaméretem. de nem látom magamon, még mindig ugyanolyannak látom magam, mint eddig. viszont mások mondják, hogy látszik az arcomon, hasamon, combomon. magamon miért nem látom? 18/L
2014. ápr. 25. 16:10
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Én már 4-5 kilót is észrevettem, miközben mások csak 10 körül kezdték mondani. És ez alatt olyanokat értek, akik nem tudják, hogy fogyózok, mert családtag, barát biztatásból is mondja, még ha nem is látja. Aki 20 kilót fogy és nem látja az lehet pl. azért mert sok izmot veszített, ami kisebb térfogatú mint a zsír, vagy rengeteg a felesleg. Ha az elején 4 kilót "fogysz" és kisebb a nadrágméreted, az lehet szimplán azért, mert tisztábban eszel, a felesleg kaja kiürült, így a derékméret is kisebb, de nem feltétlen a zsírból fogyásból. Ha 4kg zsírból megy le azt biztosan észrevennéd
2014. ápr. 26. 06:44
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Az ember legtöbbször, ha csak a szemére hagyatkozik, nem veszi észre....mert minden nap látja magát.

Én 2 hónap alatt fogytam olyan látványosan, hogy a szememmel nem vettem észre, csak amikor összetettem egy kezdeti fényképet meg egy 2 hónappal későbbit. Na akkor láttam meg mennyit fogytam. És ez még 10 kiló sem volt akkor. Érzem a nadrágjaimon is, és a lábfejem sincs már úgy bedagadva...valamint mérem magam centivel.

Lassan itt lesz a 3. hónapos mérlegelés és kiderül meglett e a 10 kg vagy még mindig nem. Mégis látványos a dolog. Az meg hogy mások mondják e vagy sem, nem érdekel. Nem másokért akarok lefogyni hanem saját magamért. :)

Csinálj képeket, és akkor tudni fogod fogytál e. Mérj centit. Nézz meg egy régebbi képet magadról ha van.

2014. ápr. 30. 18:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!