Antipszichotikum mellett akik meghíztatok, hogy adtátok le a gyógyszer elhagyása nélkül?
Tudom, hogy nem maga a gyógyszer hizlal, viszont nekem nagyon megdobja az étvágyat és éhségérzetet, és amióta szedem, rengeteget híztam. Most egészségesebb kajákra álltam át, főleg hús és zöldség alapú ételek, de így is zabálhatnékom van, jóval többször és nagyobb adagokat ennék, valahogy a szervezetem nem jelez, hogy most már elég lenne, ahogy a gyógyszer előtt tette, függetlenül attól milyen a kaja. Kalóriákat számolom de szinte mindig föléeszek (ált. súlytartó szintre ugyan, de nem fogyósra).
Akinek volt hasonló tapasztalata, hogy oldotta meg, kell valami plusz módszer vagy erőfeszítés hogy lemenjen az így szerzett zsírfelesleg? A megnövekedett éhség ellen mit lehet tenni?
Más orvos említette hogy szinte minden betege kb. zsírdisznó lett aki antipszichotikumokat szed, a pszichiáter meg azt mondta ne törődjek vele, nem vészes ez a hízás, majd lemozgom, stb... hát kösz.
9: depresszióm hála az égnek nincs, még "kamu" se, arra nem is írnának fel ilyet.
13: köszi, akkor marad a türelem. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!