Anti depresszáns gyógyszer mellett lehet szedni a reductilt? Mint pl: konvulex
Mindkettőt végig kell ám gondolni. Tudod vannak élethelyzetek, amikor az ember azt hiszi, a dilidoki segít neki. Aztán mikor már a lavina lehúz nem tudsz kilépni belőle. Én is szedtem, mert az 5 évig tartó válóperem kikészített, pánikbeteg lettem stb. szedtem azt a sok sz@rt, de az alapproblémán nem változtat. Jól meghíztam, ennek bő 5 éve és nem bírok lefogyni. Az a sok gyógyszer nem tisztul ki sajnos. Ha elfogadod a tapasztalatomat, lépj ki az antidepresszánsos életedből. SPORTOLJ, ERŐSZAKOLD MEG MAGAD ÚSSZÁL, FUSSÁL, BICAJOZZÁL, VAGY CSAK SIMÁN SZEX, SZEX, SZEX. Ki tudsz lépni a gondodból és meg sem hízol, ill. fogyni is fogsz. Máris nem kell egyik bogyó sem.
Az antidepi egyik mellékhatása, hogy a szex sem fog működni tehát egy kétlábonjáró roncs leszel. Erre ne kezd el a reduktilt, ami ráadásul izgatottá tesz... ne csináld! NIncs kiút!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!