Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 161cm vagyok,52 kg és 15...

161cm vagyok,52 kg és 15 éves, fogynom kéne?

Figyelt kérdés
Kövérnek érzem magam
2009. dec. 23. 15:20
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
egyébként miért van az, hogy a lányok a fogyókúrás topicba írnak kérdéseket, a fiúk meg a sport/mozgásba legtöbbször?:O
2009. dec. 23. 16:04
 12/15 anonim ***** válasza:
66%
Nézz a tükörbe. Ha van súlyfelesleged, akkor fogynod kéne. Ha nincsen, akkor nem kéne fogynod. De 2 adatból senki sem tudja megmondani, hogy mit kéne tenned. 161cm-el és 52kg-al lehetsz sportos kockahasú atléta és lehetsz otthonülős, úszógumis lány is.
2009. dec. 23. 16:45
 13/15 anonim ***** válasza:
68%

Ilyen magasság mellett ilyen testsúllyal BIZTOS, hogy nem vagy kövér még látatlanban sem, de még egy deka túlsúlyod sincs.

Én 151cm magas vagyok és jelenleg 44-45kg között, és még egy kicsit hízhatok is.

Eszedbe ne jusson fogyókúrázni, sportolni lehet, az sose árt, de a diétát felejtsd el sürgősen, bármit ehetsz, ami jólesik.

2009. dec. 23. 17:06
 14/15 anonim ***** válasza:
58%
Nem kell fogynod.
2009. dec. 23. 17:52
 15/15 anonim ***** válasza:
40%

Szerintems em kell fogynod.

Én is 15 éves vagyok, 165cm és 47-48kg.Vékony vagyok, de iylen az alkatom, nincs semmilyen étkezési zavarom, az igaz, hogy nagyon válogatós avgyok,d e amit szeretek abból igazán sokat eszek, sőt.Imádom az édességet is, úgyhogy nekem ilyen testalkatom van.Csak nekem szinte semmi mellem.Mégis meg avgyok elégedve magammal, és szerintem ez a fő.Te is elégedj meg magaddal.Szerintem tökéletes aza asúly a te magasságodhoz:)Esetleg ha úgy érzed, akkor mozogj, sportolj, hogy jobban nézz ki.De fogynod nem kell, ezt biztosra állítom.:)

2009. dec. 23. 18:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!