Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek dagi vagyok?

Szerintetek dagi vagyok?

Figyelt kérdés

14 éves lány vagyok 163cm,42-43kg

A hasamon van felesleg

Az adatok alapján szerintetek duci vagyok?

2014. ápr. 22. 18:53
 1/7 anonim ***** válasza:
Hol is a kép ami alapján válaszolhatnék én vagy bárki más a szuper kérdésre?
2014. ápr. 22. 19:06
 2/7 anonim ***** válasza:
85%
Egy 42-3 kilós ember nem dagi.
2014. ápr. 22. 19:10
 3/7 anonim válasza:
Úristen de idióta vagy, már bocsánat..most csak azért ne írd már ki ezt a kérdést, hogy jöjjenek azok a válaszok, hogy : "nem dehogy, az tökéletes súly"... Egyáltalán nem vagy duci adatok alapján. Most örülsz?? Jobb lett a szívednek? Nem fontos sajnaltatni magad, mikor legbelül te is pontosan tudod, hogy nem vagy kövér...:P
2014. ápr. 22. 19:44
 4/7 anonim ***** válasza:
mutass már egy képet more így hogy mondjam meg?
2014. ápr. 22. 20:16
 5/7 anonim ***** válasza:
Az adatok hiányosak. Általában ilyen paraméterekkel nem szoktak dagik lenni a lányok, de ha nulla az izomzatod, vékony a csontozatod, lehet, hogy nem valami szép az alakod, és hogy zsíros rendesen a hasad is.
2014. ápr. 22. 20:17
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha 10 kilóval több lennél, akkor is sovány lennél. Ha 20 kilóval több lennél, akkor se lennél dagi...Ha 30 kilóval több lennél, akkor már kezdenél túlsúlyos lenni...
2014. ápr. 23. 13:19
 7/7 anonim ***** válasza:

A francokat vagy duci :)

Ha egy ~ 10 évvel idősebb lennél, 56-59 kiló lenne az ideális.

Viszont fiatalka vagy még, hormonális változások alakítják a testedet. Nem baj, hogy sovány vagy - FELTÉVE, hogy nem éhezteted magad :)

Egyél rendesen mindent ( nem kólátcsipszet, normális kajákat) és heti 3x 40-50 percet mozogj.

El fog tűnni a pocakod (a babaháj amúgy tök normális ebben a korban) és fitt &egészséges leszel :)

2014. ápr. 23. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!