Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy fogyhatok le? :S

Hogy fogyhatok le? :S

Figyelt kérdés

nemvagyok megelégedve a fenekemmel és a combommal és a hasam se egy tökéletesség.. :SS mit csináljak?='( tudok kutyával futni szeretek terepsétát és edzőgépeket használni.

14/L

2009. dec. 22. 23:38
 1/4 anonim ***** válasza:

Fitnesz dvd nekem bevált. Vegyél egyet és csináld.

Hány cm és kiló vagy?

2009. dec. 22. 23:41
 2/4 anonim ***** válasza:

A fitnesz dvd nekem is nagyon bevált, én is csak ajánlani tudom. Ezenkívül ha a sulidban van vmi testnevelés szakkör délutánonként azokra is érdemes eljárni (kosárlabdát és a kézilabdát tanácsolom). Tavasszal, meg nyáron pedig járj el futni, a futás pont azokat a részeidet formálja legjobban amivel neked gondod van. Fárasztó, de megéri nagyon! De látom, hogy te szereted is csinálni akkor pont jó! A terepséta is ugyanilyen eredményes és ráadásul gyönyörködhetsz a természetben is, bár nálunk a síkságon nem éppen célravezető. :D

A fogyókúrát semmiképpen sem ajánlom, mert valószínűleg még fejlődésben vagy. Amitől viszont 100%, hogy semmi bajod sem lesz az az, ha nem eszel sütiket, cukrokat, csokit, chipszet és barátait, azokban úgy sincs semmi hasznos tápanyag csak hízlalnak.

2009. dec. 23. 08:10
 3/4 anonim válasza:

Szia!

Előttem szólókhoz csatlakozom a mozgás kapcsán, én is azt kérdezném Tőled, hány cm és kg vagy? Ami nekem bevált, a 2. emeleten lakunk és lépcsőzünk, combra, popsira hasra szuper!:))

Ha annyira "lötyi"-nek érzed magad, esetleg akár házilag is megoldhatók az un.testtekercselések, ezekhez olyan kozmetikum kell, ami vérbőséget okoz. Pl. Ilcsi néni Paprikás testápolója, vannak fahéj tartalmú ilyen cuccok is, ezen kívül van egy zselé is ami közforgalomban is megvan! Ezekre folpack-ot teszel, akár ebben is végezheted a mozgást!

Sok sikert!

2009. dec. 23. 08:25
 4/4 A kérdező kommentje:
14 éves 160 cm és 60kg
2009. dec. 23. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!