10 kilót szeptemberig suliig letudok adni egy jó étrenddel és aerob mozgással?
Sziasztok 65-55re akarok lefogyni.
Elég nehéz a fogyokura tudom nem egyszer volt már dolgom vele de életmódot akarok váltani egészségesen enni ami belefér utána olvastam már de kell a kaloriadecifit is.
Mozgásnak én futni,biciklizni szeretnék mert jó szeretem őket csinálni illetve nyáron belekezdeni egy aerobik táborba. heti 3x!
Ha rendszeresen csinálom kitartoan és nem bűnözök max párszor(névnapom,szülinap) lemegy a -10es??
10-20 hét alatt lehetséges.
Aerob edzést már eleget csináltál, mindenképpen vedd komolyabban a mozgást. Órákon át alszol, nyugodt vagy, ez elég aerob állapot.
"10 kilót szeptemberig suliig letudok adni egy jó étrenddel és aerob mozgással?"
Újra leírom, nem olvastad el eléggé.
Étrended legyen jó, aerob tartományban pedig eleget tölt minden ember. Használj an-aerob edzéseket, aerob edzés legfeljebb gyógytorna legyen (jóga, nyújtás, qigong).
Erősítés, fitness jó anaerobnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!