Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szeretnék irányítottan fogyni...

Réka11113546832 kérdése:

Szeretnék irányítottan fogyni és egyben hízni is egyáltalán lehet ilyet? Ha igen hogy?

Figyelt kérdés
14 éves vagyok :) Szeretnék fenékre hízni... :) Fél éve edzek.. :) Futás, felülés, guggolás, Rubint Réka, Béres Alexandra stb.. :) Családi szálon öröklöm, hogy most kezdenék el hízni azért edzek :) Viszont addig oké, hogy gebe vagyok vagyis 158 cm és 50kg :3 De nincs túl sok alakom :) És nem tudom, hogy lehet fenékre hízni ebbe kérném segítségeteket! :) [[[[Előre sem kérem azok véleményét 110kg-osan majd leszól hogy mit akarok 14 évesen.. Normálisan kinézni! Mert lassan unom, hogy az összes fitt oldalon van pár lusta ember akinek a testzsírszázaléka nem épp az egészséges kategóriába van és oda írja a szinte tökéletes alakú lányok képeihez hogy senki nem akar csontokkal játszani...]]]]]

2014. ápr. 21. 18:28
 1/1 anonim ***** válasza:

Persze, lehet. Szálkásító táplálkozás mellett fogyni fogsz.

Addig is edzel. Aztán ha tényleg alakítanál az izomzatodon, akkor többet eszel, s tömegnövelő étrend mellett már lassan, de fejlődni fog az izomzatod. Adott esetben a comb izmod, a popsid.

Véleményem szerint persze a legjobb ha csak úgy eszel ahogy jólesik, viszont megválogatod hogy tényleg ételeket egyél. És edzel mellette, méghozzá jó edzéseket végzel, nem ócska divatosakat.

2014. ápr. 21. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!