Könnyen jött, könnyen megy?
Én régebben olvastam arról hogy heti 1 bűnözés sosem árt meg, persze ez járhat némi kiló felszedéssel főleg így ünnepek alatt, de nem kell megijedni, mert hamar le lehet adni egy kis mozgással. Meg ugye olvastam arról hogy így ha van egy kis bűnözés könnyebben megy a fogyás mert ha nem koplalással fogytál hanem normál étkezéssel csak egészségessel és kerülted a feles kalória bevitelt, pl nassolást, akkor nem lesz gáz mert a szervezeted nem fogja úgy raktározni főleg ha sportolsz is valamit.
Lehet picit megfog szaladni a mérleg de nem kell megijedni ez hamarabb lefog majd menni. Ez a 2-3 nap bűnözés nem jelent problémát, holnap vagy kedden újra visszaáll minden a régibe és akkor lemegy az hamar.
Én tegnap engedtem el magam egy picit és ahogy észrevettem reggel a mérlegen még fél kilót sem híztam, pedig jócskán bekajáltam az elmúlt 2 napban. És már 1 hete nem edzettem mivel nemrég épültem fel a betegségből plusz többet is dolgoztam mert helyettesítenem kellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!