Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy lehet úgy fogyókúrázni,...

Hogy lehet úgy fogyókúrázni, ha szorulásom van folyamatsan?

Figyelt kérdés
2-3 naponta wc-zek,így nem fogok fogyni ugye?Valami segíthet?
2009. dec. 22. 12:56
 1/7 anonim válasza:
100%
Nagyon sok víz, vz nem cukros üdítők, és persze több rostban gazdag étel. Zöldség gyümölcs nyersen!!!
2009. dec. 22. 13:02
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem szorulás az hanem kevés széklet.De ez normális,mert mivel kevesebbet eszel , kevesebb a salak anyag is .Ha ezt tartósan csinálod le fogsz fogyni.
2009. dec. 22. 13:35
 3/7 anonim ***** válasza:
54%
Sok zöld teát igyál vagy nézz körbe bio-boltokban, akár dm-ben, rossmanban, vagy rendelj a netről anyagcsere gyorsító teákat, nagyon sok van.
2009. dec. 22. 13:43
 4/7 anonim ***** válasza:
50%
Utolsónak! Ez aztán okos tanács! Ezek az úgynevezett "anyagcseregyorsító" sz@rok semmi mást nem csinálnak, mint vizet hajtanak, rosszabb esetben irritálják a bélfalat és hasmenést okoznak. Tönkreteszik a vízháztartást, az elégtelen emésztés miatt pedig nem szívódnak fel a tápanyagok. Borzasztó, hogy ha valami nem megy, akkor gyorsan bekapunk valamit ami majd megoldja. Ha valaki jó minőségű táplálékokat fogyaszt, beviszi a megfelelő tápanyagokat, rostokat és vitaminokat, valamint naponta 5-6 kis étkezése van, annak felgyorsul az anyagcseréje. És még egészséges is lesz...
2009. dec. 22. 13:59
 5/7 anonim ***** válasza:
Igen, épp ezért nem kell túlzásba vinni. Vannak nagyon jó ilyen teák,fogyókúrázóknak, betűről betűre levan írva, mennyit lehet belőle inni. Ha valaki egésznap azt issza még szép,hogy felborul a vízháztartása stb. Egyébként sokat segít, nekem is szorulásom volt.Persze az is számít, hogy rendesen kell étkezni, de nekem akkor ez se segített..
2009. dec. 22. 14:08
 6/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!sajnos nekem se segítenek a rostban gazdag ételek sem,mert már próbáltam,megpróbálok valami enyhe teát,e nem szeretném,ha menne a hasam.
2009. dec. 22. 19:56
 7/7 anonim válasza:

1, Napi min.2-3 l VÍZ

2, Napi min. 40 g ROST (tápanyag táblázat!!!)

3,Napi 5-6 X ÉTKEZÉS

4,MOZGÁS

Át kell állni a szervezetednek ez nem egyik napról a másikra megy, legalább 2 hét!

2009. dec. 23. 08:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!