Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Koplalás- tudom mar sokan...

Koplalás- tudom mar sokan feltették a kérdest, válasz is érkezett ra, most azoktól kérdezem akik mostanában csináltak? Hogyan, merre, meddig? Vagyis mit ettek? Mennyi idő alatt sikerült mennyi kilot leadni?!

Figyelt kérdés
Kérem a negatív kommentelőket most ne írjanak, de nekem csak ez megy ha nem eszem Semmit, mástól nem igazán fogyók, levegő is hizlal,20 -25 kilot kellene leadnom! Kerlek írjatok! Tapasztalatok, minden jöhet

2014. ápr. 15. 23:52
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Előző: Tanulságos ezeket olvasni... Elég gyorsan le tud lassulni az anyagcsere, ha valaki az a típus (éhínség esetén hasznos). Megint közöltem a párommal, hogy mennyire szerencsés. Ő egyszer régen hasonló súlyfelegvesztést ért el koplalással (keveset evett, sokat dolgozott, ráadásul éjjel), azóta karcsú, néha megindult a súlya felfelé, akkor vigyázott picit és kész, de elég rég már vagy napi 2500 kalóriát eszik szénhidrát- és valamelyet zsídúsan, s folyamatosan 65 kiló. Az ő szervezete ilyen, nem lassult le az anyagcseréje s nem lett semmi baja. Én képtelen lennék koplalással fogyni, igaz, egyetlen napot nem vagyok hajlandó önsanyargatni.

Magam is életmódot váltottam, liszt, egyéb keményítődús ételek, cukor, tejtermékek zöme kizárva/minimalizálva... Így se mindegy, mennyit eszem, de hízni nem hízom akkor se, ha sokat eszem, sőt akkor sem, ha szénhidrátosabb napjaim vannak. Nekem a rengeteg zsír a megoldás, egyrészt elveszik a szénhidrát elől a helyet, másrészt laktatnak. Úgy havi 2 kilót fogytam, amíg ment, most már, "mindössze" 12 kiló túlsúllyal (becsült adat, fogalmam sincs, mikor fogok jól kinézni) s picit megfáradt lendülettel nem olyan egyszerű. De hosszú stagnáló ereszdelahajam után (a saját elveimen és életmódváltásomon belül persze, ez biztosan segített) most újra nekikezdek :D

Az életmódváltásnak komoly előnyei vannak. Számomra az egészség a fogyásnál is fontosabb, régóta keresem azt az étrendet, ami a testemnek igazán passzol s egyre közelebb kerülök hozzá. Mivel nincs fogyókúra, nincs mit abbahagyni és romba dönteni az eredményt, illetve semmi önsanyargatás sincs, mert úgy váltok életmódot, hogy jól érezzem magam.

2014. ápr. 16. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!