Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A 2 hetes dieta tenyleg hat?

A 2 hetes dieta tenyleg hat?

Figyelt kérdés
Volt aki fogyott tole??
2008. júl. 25. 19:06
 1/5 anonim ***** válasza:
Segíts nekem most melyik pontosan a kéthetes diéta
2008. júl. 25. 19:18
 2/5 anonim ***** válasza:
NEM egészséges, NEM ajánlott, de hatásos!
2008. júl. 25. 20:58
 3/5 anonim ***** válasza:
igen hatásos, de aztán mivel nem egészséges a diéta utáni két hétben vissz is jön a súly meg még egy kicsi plusz..itt indul a jojo effekt!
2008. júl. 25. 21:18
 4/5 anonim ***** válasza:
Mindenki fél tőle, pedig nem feltétlenül jönnek vissza a kilók. Én csináltam egy 2 hetes diétát, fogytam tőle 8 kg-ot. Azután mindig figyeltem arra, hogy mit eszek, mozogtam, és még lefogytam 6 kg-ot. 2 éve tartom a súlyom, de természetesen figyelek az étkezésre!
2008. júl. 30. 13:07
 5/5 anonim ***** válasza:
Megerősítem az utolsó válaszolót! Én 7kg-t adtam le vele és a következő hónapokban még 5kg-t, úgyhogy nem törvényszerű hogy visszajön a leadott súly. Ha persze összezabálsz minden csokit meg hízlaló kajákat, akkor persze hogy visszamegy.. oda kell figyelni + mozogni és akkor nem lesz baj.
2008. júl. 30. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!