Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyit tudnék fogyni (160maga...

Mennyit tudnék fogyni (160magas és 57kg-ból), ha csak (győri) háztartási kekszet eszek, és teát/vizet iszok?

Figyelt kérdés
Plusz mellette még tornázok,hasizom gyakorlatokat végzek!(felülés,hasprés,és lábemelés) ez jó?
2009. dec. 21. 09:31
 1/8 anonim ***** válasza:
84%
Ha csak kekszet eszel és vizet iszol, nem lesz energiád tornázni!!!
2009. dec. 21. 10:05
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
A keksz hízlal. Nézd meg mennyi kalória van benne!
2009. dec. 21. 10:44
 3/8 anonim ***** válasza:
79%
A keksz nem túl vitamindús.!!
2009. dec. 21. 11:29
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
nem fogsz fogyni mivel elég sokat kell enned hogy jóllakj és a keksz az édesség. ne édességgel akarj fogyózni!
2009. dec. 21. 11:30
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Ez butasag!

Nem kell koplalnod ahhoz,hogy sikeres legyen a fogyokurad.

Egyetertek a legelso 'valaszadoval' vagy 'valaszoloval' :D.

Ahhoz,hogy tornazni tudj,energiara van szukseged,es egy ido utan rafogsz jonni,hogy nem birod ezt csinalni.

Tehat probalj enni sok gyumolcsot, etkezz haromszor,vagy talan tobbszor es keveset.. es szerintem ami a legfontosabb: ne egyel este 6 utan.

2009. dec. 21. 11:36
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

es persze igyal sok folyadekot :).

Sok szerencset!

2009. dec. 21. 11:37
 7/8 anonim ***** válasza:
Sokan hiszik azt, hogy a háztartási keksz nem hizlal, ezt már tapasztaltam. Nem tudom, miért, hiszen ez ugyanúgy édességnek számít, mint a többi keksz, a zacskóján is rajta van, hogy hány kalória. Amit előttem leírtak ahhoz csak csatlakozni tudok, nagyon fontos tápanyagok hiányoznak belőle, amire nagyon nagy szüksége van a szervezetnek, ugyanakkor pont olyanból van benne sok, ami nem éppen egészséges nagy mennyiségben. Ha sportolni is akarsz mellette, meg élni a mindennapjaidat, keress valami jobb módszert.
2009. dec. 21. 11:41
 8/8 anonim ***** válasza:
Itt megtalálod a háztartási kekszet... össze is hasonlíthatod a többi élelmiszerrel.
2009. dec. 21. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!