Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek meik a legjobb...

Szerintetek meik a legjobb fogyókúra?

Figyelt kérdés
Egy honapja szinte minden nap futok es sokkal kevesebbet étkezem mint eddig volt ojan amikor egy db rozsos kiflit ettem egy nap. Már láccik hogy fogytam de sajnos nem vagyok megelégedve a pocakommal:( mit csináljak hogy lapos hasam legyen?? (fiu)

2014. ápr. 13. 02:38
 1/4 anonim ***** válasza:

Azért vagy pocakos mert nem hajból fogytál hanem izomból mivel a testednek nem adat meg a kellő táplálékot és a könnyen hozzáférhető izmot emésztette fel!

Gratulálok!

Hatalmas tévhit az hogy a fogyókúra arról szól hogy mimnél kevesebbet eszünk!A fogyókúra az arról szól hogy mit eszünk!

Amúgy tanulhatnál egy kis magyar nyelvtant is mert olyan alap szavakat írsz helytelenül hogy nevetséges!

2014. ápr. 13. 03:15
 2/4 anonim ***** válasza:

"volt ojan amikor egy db rozsos kiflit ettem egy nap"

itt cseszted el a dolgot.

ha hasból akarsz fogyni: kerüld a kenyér féléket (kivéve a sokmagvas kenyér-kifli stb), alkoholokat, finomított cukrokrat, fehér rizst.

Egyél sok fehér húst halat, csirkét, pulykát stb

sok sok zöldséget - kivéve a krumpli, abból mérsékelten-

és rendszeres egyél gyümölcsöt.

2014. ápr. 13. 09:27
 3/4 anonim ***** válasza:
melyik, olyan
2014. ápr. 13. 10:10
 4/4 anonim ***** válasza:
Amelyik fogyókúrának neve van azt kerüld! Honnan veszed, hogy kevesebbet kell enni? ez buta hozzáállás! nem kevesebbet kell enni, hanem lecserélni a szemét kaját minőségire (sovány hús, zsírszegény túró, zöldségek, zabpehely, tengeri hal, gyümölcsből nem sok és azt inkább délelőtt ....). Én a rozsos kiflit se tartom minőségi kajának
2014. ápr. 13. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!