Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ki mennyit fizetne?

Ki mennyit fizetne?

Figyelt kérdés
Egy olyan szerért, amit beadnak injekcióval és hirtelen 2 hét alatt ledobod tőle minden túlsúlyodat és soha többé nem hízol meg? :D És közben persze semmi diéta vagy sport... Na? :D
2014. ápr. 11. 20:59
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nekem sem szenvedés a sport, hanem inkább kikapcsolódás. Fittebbé, pörgősebbé tesz más tevékenység közben is és este egy kemény edzés után még a tv-t nézni is jobb, mintha a munkából hazaér az ember és kétpofára zabálva punnyad. A szemét kaják és a mozgásszegény életmód nagyon el tudja lustítani az embert.
2014. ápr. 12. 17:16
 12/17 anonim ***** válasza:
Én szerintem szinte bármennyit. Jó ilyen 1 milló doláárt nem tudnék, de amennyit össze tudnék szedni adnék érte. Életem legnagyobb álma, hogy egyszer ehessek bűntudat nélkül, hogy ne hízzak egy karácsony alatt 6 kilót, hogy végre csinos legyek, ne csak szenvedjek hiába. :( Szóval ha felfedezik szólj:D
2014. ápr. 12. 17:30
 13/17 anonim ***** válasza:
Hogy lehet egy Karácsony alatt 6 kilót hízni? :) Én 2-3 kilóval lettem több Karácsony végére, de ez csak többlet kaja, ami nem rakódik le 2-3 nap alatt, pár nap múlva visszaáll a súly. Szerintem a veszélyes az szokott lenni, hogy újévig folytatódik a zaba, vagy még utána is, így elképzelhető a 6 kiló
2014. ápr. 12. 17:35
 14/17 anonim ***** válasza:

ma 17:35

Igen, úgym értettem, hogy egész karácsonyi periódus alatt, nem csak egy nap alatt. De minán feljön olyankor 6 kiló, pedig kevesebbet eszek még akkoris, mint mások:) És nem csak többlet kaja, mert egész mostanáig kínlódtam vele, hogy leadjam, 4 hónapja betartom a diétát, sportolok és cska most ment le a karácsonyi 6 kiló. Na, de én aztán egy külön faj vagyok:)

2014. ápr. 12. 19:48
 15/17 anonim ***** válasza:

Ha tuti lenne? Mit tudom én, ez már túlságosan extra dolog, egészen más lenne az egész világ akkor, tudod, kérdező? Lehet, hogy mindenki karcsú lenne és kinéznének mindenhonnan a hasammal... Bár akkor lenne motivációm - avagy hipster lennék és rebellis és nyelvet öltenék a társadalmi soványságra :D Ezt ebben a jelen világban élve nem tudom megmondani, de továbbra sem szimpatikus a gondolat. Biztos vagyok benne, hogy szinte mindenkinek az lenne, de én ilyen fura alak vagyok. Sokat biztos nem fizetnék, annyi jó helyre tudom tenni a pénzem, a fogyás pedig nem nagyon kerül plusz pénzbe, csak egy kis plusz elszántság kellene :D Tényleg, arra is lehetne injekció... De nem szeretem, ha beavatkoznak az ember személyiségébe... :D

Viszont egy olyan világ... Ahol a zabálósok boldogan zabálnának büntetlenül... Fene tudja, ez az aspektus se vonz. Valami félremenne nagyon az emberek fejében. Ja és nem híznak, oké, de mi lenne a betegségekkel? Vagy csak simán távozna az étel? Micsoda pazarlás, bár problémákká alakulva és az extra háj fenntartását ellátva is az...

Részvétem a karácsonyi hízóhoz. Ez nekem mindig is elég extrém volt. Sosem híztam karácsonykor, de miért tettem volna? Sokkal több akkor se fér belém, a kalóriaigényem se nagyobb hirtelen... Bár lehet, hogy az segít, hogy én mindig zsírosan, édesen és hedonistán ettem s nagyon sok (főleg esti) evéssel is csak évi 1 kilót híztam... Cserébe elég nehezen fogyok, bár ehhez hozzátartozik, hogy eszembe sincs nagyon visszafogni magam...

Ez is on újra: szerintem a fogyáshoz többnyire nem kell önsanyargatás, se a sport, se az evés terén. Nekem alap, hogy sokat egyek, zsírosan, gyakori édesség, nem túl sok mozgás (csak amihez kedvem van), s a táplálkozásom ne nagyon lehessen élvezetesebb a tiltott dolgok által. Semmi gond, "csak" meg kell találnom a nekem megfelelő módszert... Némi kontroll is belefér, csak legyen kellően szórakoztató... Egy masszív hedonistának, aki számára az evés fontos élvezeti forrás, is le kell fogynia néha...

2014. ápr. 12. 20:16
 16/17 anonim válasza:

A fogyásom megkezdése előtt a fél karom adtam volna érte.

De amióta kb. 35 kilót ledobtam... - és még 15 durván hátra van - egyszerűen élvezem, hogy én vittem véghez, amit anno elrontottam, hogy tudom: én irányítom a testem, a tetteim, mindenem. Sokat tanultam, fejlődtem lelkiekben is ezáltal, sokkal tudatosabb lettem - és nem csak étkezés, mozgás terén.

2014. ápr. 13. 00:45
 17/17 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy azért néhányan megértették a kérdést! De azoknak, akik nem: Ilyen persze, hogy nem létezik! És én ezzel persze, hogy tisztában vagyok! Ez mondhatni egy varázslat lenne, és biztos nem híznád vissza a 2 hét alatt leadott kilókat. Ez a lényeg! Ebben a fiktív világban pontosan minden úgy történne, mint ahogy leírtam a kérdés alatti szövegben! Ne gyertek már légyszíves ezzel a mentalitás dologgal, hogy nekem baj van a mentalitásommal, nyilván nem egy ilyen csodaszer feltalálására alapozom a fogyásom kezdetét... Ezt a kérdést nem azért tettem fel, hogy itt az én akaraterőmet, vagy kitartásomat kicsinyeljétek. Ha már meg kell magyaráznom, hát körül írom rendesen... Ez egy vicces, bohókás, tréfás, érdekes, elgondolkodtató, szórakoztató, ábrándokat ébresztő stb. kérdés volt! Ennyi. És egyébként sejtem, hogy inkább a lányok preferálnák ezt az ötletet és itt is nagy része azoknak, akik azt írták nem kell nekik férfi.
2014. ápr. 13. 14:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!