Ki mennyit fizetne?
ma 17:35
Igen, úgym értettem, hogy egész karácsonyi periódus alatt, nem csak egy nap alatt. De minán feljön olyankor 6 kiló, pedig kevesebbet eszek még akkoris, mint mások:) És nem csak többlet kaja, mert egész mostanáig kínlódtam vele, hogy leadjam, 4 hónapja betartom a diétát, sportolok és cska most ment le a karácsonyi 6 kiló. Na, de én aztán egy külön faj vagyok:)
Ha tuti lenne? Mit tudom én, ez már túlságosan extra dolog, egészen más lenne az egész világ akkor, tudod, kérdező? Lehet, hogy mindenki karcsú lenne és kinéznének mindenhonnan a hasammal... Bár akkor lenne motivációm - avagy hipster lennék és rebellis és nyelvet öltenék a társadalmi soványságra :D Ezt ebben a jelen világban élve nem tudom megmondani, de továbbra sem szimpatikus a gondolat. Biztos vagyok benne, hogy szinte mindenkinek az lenne, de én ilyen fura alak vagyok. Sokat biztos nem fizetnék, annyi jó helyre tudom tenni a pénzem, a fogyás pedig nem nagyon kerül plusz pénzbe, csak egy kis plusz elszántság kellene :D Tényleg, arra is lehetne injekció... De nem szeretem, ha beavatkoznak az ember személyiségébe... :D
Viszont egy olyan világ... Ahol a zabálósok boldogan zabálnának büntetlenül... Fene tudja, ez az aspektus se vonz. Valami félremenne nagyon az emberek fejében. Ja és nem híznak, oké, de mi lenne a betegségekkel? Vagy csak simán távozna az étel? Micsoda pazarlás, bár problémákká alakulva és az extra háj fenntartását ellátva is az...
Részvétem a karácsonyi hízóhoz. Ez nekem mindig is elég extrém volt. Sosem híztam karácsonykor, de miért tettem volna? Sokkal több akkor se fér belém, a kalóriaigényem se nagyobb hirtelen... Bár lehet, hogy az segít, hogy én mindig zsírosan, édesen és hedonistán ettem s nagyon sok (főleg esti) evéssel is csak évi 1 kilót híztam... Cserébe elég nehezen fogyok, bár ehhez hozzátartozik, hogy eszembe sincs nagyon visszafogni magam...
Ez is on újra: szerintem a fogyáshoz többnyire nem kell önsanyargatás, se a sport, se az evés terén. Nekem alap, hogy sokat egyek, zsírosan, gyakori édesség, nem túl sok mozgás (csak amihez kedvem van), s a táplálkozásom ne nagyon lehessen élvezetesebb a tiltott dolgok által. Semmi gond, "csak" meg kell találnom a nekem megfelelő módszert... Némi kontroll is belefér, csak legyen kellően szórakoztató... Egy masszív hedonistának, aki számára az evés fontos élvezeti forrás, is le kell fogynia néha...
A fogyásom megkezdése előtt a fél karom adtam volna érte.
De amióta kb. 35 kilót ledobtam... - és még 15 durván hátra van - egyszerűen élvezem, hogy én vittem véghez, amit anno elrontottam, hogy tudom: én irányítom a testem, a tetteim, mindenem. Sokat tanultam, fejlődtem lelkiekben is ezáltal, sokkal tudatosabb lettem - és nem csak étkezés, mozgás terén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!