Mi a leghatékonyabb diéta és sportolás?
Figyelt kérdés
162 cm vagyok és 55 kg, ami az én esetembe sok, mert meglátszik az arcomon és a hasamon, hogy van rajtam felesleg, szeretnék 5 kg-től megszabadulni, csak annyi baj van, hogy mivel szívritmuszavarom van, nem igazán futhatok, mert rosszul leszek. Milyen más sportot illetve diétát javasoltok?
22/L
2014. ápr. 9. 12:56
1/2 anonim válasza:
A body.builder.hu-n találsz mintaétrendeket. Ezek alapján össze tudsz állítani magadnak egy jó étrendet.
A makrókat lehetőleg így oszd el: 1.5-2xttkg fehérje, 40-50 gramm zsír, a többi ch.
Sportok közül kiesik a kardio, akkor marad az aerob, mint a biciklizés, gyors tempójú séta, úszás, illetve a súlyzós edzések.
2/2 anonim válasza:
Bicikli, séta (nagy kirándulások), úszás, görkori. Szerintem ezek a legjobbak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!