Elkezdtem futni, futás előtt 63,9 kiló voltam, futás végére pedig kereken 63, lehetséges hogy ennyi vizet vesztettem?
tornával kezdtem, megmozgattam a végtagjaimat, aztán guggolás, 2 percen keresztül, intenzíven, ezután elkezdtem kocogni közepes tempóban 45 percig, megmértem magam és 63.
A hátam eléggé izzadt, de ennyi.
Tudom ez víz amit vesztettem, de szerintetek beindult a zsírégetés ennyi idő alatt? azt mondják legalább 30 percet érdemes mozogni a zsírégetéshez, szóval remélem hatásos lesz.
Ti mit gondoltok? Érdemes minden nap megismételni?
Na amikor egy férfi önvédelem, küzdősport, normális edzések helyett futkos, ahhoz még annyit sem tudok szólni mint a nők futó edzéséhez.
Szóval, nagyon feminin, tinidivat mozgásforma, de.. 'hajrá'. :D
mit nevezel normális edzésnek? nem érdekel a küzdősport.
a futás a leghasznosabb dolog, növeli az állóképességet, de látom te csak okoskodsz és semmi tudásod nincs a témában.
Sosem volt értelme a futásnak.
Túlterheli az ízületeket, nem fejleszt semmit az állóképességen, aerob/anaerob kapacitáson kívül.
Nem erősít, nem fejleszti a mozgáskoordinációt, nem segíti a belső szerveid működését, nem növeli az ízületeid mozgástartományát. Ideg-izom kapcsolat smafu, bármiféle érdemleges fejlesztő hatás, előremutató dolog.. semmi nincsen benne.
Nem érdekelnek a küzdősportok, megértem. Majd amikor először begörbítik az orrodat, vagy meg kellene védeni a barátnődet akkor érdekelni fognak. (én sem vallom, hogy a küzdősportok az edzés vagy az önvédelem csúcstartói).
Normális edzés pl. egy jóga, taichi + qigong edzés, életmódszerűen.
Belülről megerősíteni a testet, az inakat, csontokat, szerveket, kihasználni az ízületeink teljes mozgástartományát, megőrizni ezt, növelni a hajlékonyságot. Így lehet fiatalon és egészségesen tartani a testet, közben pedig kinyitni az elmét.
Nem arról van szó, hogy én lenézem azokat akik máshogy edzenek. Az edzésmódokat nézem le, mert már látom mivel járnak, illetve miktől fosztják meg azokat az embereket akiket becsábított például a futás divatja. Egyszerűen egy rossz időkihasználást jelent ez, de ugye ezt ugyan úgy nem érzi rögtön az ember mint mondjuk a nyugati étrend káros hatását. Idővel persze sokan megérzik, de akkor már sokszor késő.
Szóval én inkább sajnálatot vagy részvétet érzek az emberek iránt, ha ez esetleg nem lett volna egyértelmű azok alapján amiket leírtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!